Wapen uw wagen tegen de winter

6 x PECHVRIJ DE WINTER DOOR

Gladde wegdekken? Een batterij die het plots laat afweten? Of een onverwachtse regenbui die u het zicht op de baan ontneemt? Liever niet! Laat u deze winter niet verrassen en kom op tijd langs bij Midas. Met onze 6 winteroplossingen wapent u uw wagen tegen alle weersomstandigheden. Ontdek ze stuk voor stuk.

 • 1. COMPLETE WINTERCHECK-UP

  50 autocontroles in 1 snelle wintercheck-up voor slechts € 39. Kom pechvrij de winter door met een wagen die van kop tot teen klaar is voor iedere uitdaging.

 • 2. TIJDIG ONDERHOUD

  Voorkomen is beter dan genezen: dat geldt net zo goed voor uw wagen. Geef uw auto tijdig de juiste onderhoudsbeurt en ga veilig de baan op, ook in de winter.

  Bereken zelf hoeveel u bespaart op uw onderhoudsbudget

 • 3. EXTRA GRIP MET WINTERBANDEN

  Wist u dat winterbanden essentieel zijn zodra het kwik onder 7 °C zakt? Enkel zo beschermt u uw wagen tegen gladde en gevaarlijke wegen. Ontdek ook zeker onze gloednieuwe Tenor-winterband!

 • 4. CONTROLEER UW BATTERIJ

  Kan u nog vertrouwen op uw autobatterij? Blijf niet met uw wagen in de kou staan! Kom langs voor een diagnose van uw batterij en laadcircuit. Of voor een nagelnieuw exemplaar, afgestemd op uw gebruik en budget.

 • 5. Airco-check voor een dampvrije voorruit

  Ook in de winter is uw airco nuttig: ze ontwasemt snel een aangedampte voorruit en staat zo mee in voor uw veiligheid. Wacht dus niet tot de zomer voor een grondige airco-controle.

 • 6. Veilige ruitenwissers

  Slechte weersomstandigheden? Reken op uw ruitenwissers voor een beter zicht op de weg! Maar de winterkou laat zijn sporen achter op het rubber: een tijdig nazicht houdt u dan ook veilig op de baan. Wist u trouwens dat we na 1 jaar gratis het wisserblad van uw Midas ORIGIN’ALL ruitenwissers vervangen?

De juiste winteroplossing voor uw wagen? Uw Midas-vakman geeft graag een persoonlijk advies! Vind de dichtstbijzijnde Midas-garage en vraag vrijblijvend raad aan uw specialist.

Vraag advies aan een Midas vakman in uw buurt
pix