Airco Bijvulling

Voor een efficiënt werkende airco laat u best elke twee jaar het koelmiddel verversen en de olie in het aircocircuit bijvullen.

8 0

De goede werking van het aircosysteem van uw wagen is afhankelijk van verschillende factoren: de kwaliteit en de hoeveelheid van het koelmiddel en de hoeveelheid olie in het circuit. Voor een 100% efficiƫnte airco raden wij om de twee jaar een Airco Bijvulling aan.

Deze formule omvat het nazicht van uw airco op 7 cruciale punten: meting en controle van de temperaturen en de druk binnen het circuit, meting van de temperatuur van de binnenkomende interieurlucht, visuele controle van de staat van de airco-elementen, controle van het koelmiddelniveau, controle van de droogfilter, diagnose werking airco-elementen en controle van de pollenfilter. Daarnaast zijn ook het onderhoud van het aircocircuit, verversen van het koelmiddel en bijvulling van de olie in het circuit inbegrepen.

Dankzij de tweejaarlijkse Midas Airco Bijvulling zorgt uw aircocircuit op elk moment voor een ideale temperatuur in uw wagen.

Laat uw airco bijvullen wanneer het u past. Een afspraak hoeft niet, maar kan zeker: contacteer de Midas garage in uw buurt.

Daarom Midas

Een correct onderhoud is essentieel voor uw airco. Daarom geeft Midas kwaliteitsgarantie.

  • Met of zonder afspraak
  • Bij elk bezoek krijgt u een gratis diagnose en bestek
  • De beste verhouding prijs-kwaliteit, met volledige garantie
  • Geen verrassingen: onze offerte = uw eindfactuur
Vraag advies aan een Midas vakman in uw buurt