360x360

Aanbod
Bestuurders
18-25 jaar

OP1-22-BIS banner Promo page desktop nl 2

Momenteel bij Midas, voor 18- tot 25-jarigen, 15% korting op alle onderhoud en herstellingen!*


Een paar jaar geleden droomde je maar van één ding: er even tussenuit, achter het stuur van je geliefde auto... Denk aan al die stappen die je moest zetten voor je eindelijk vrij was!


Het leren, voor sommigen, was niet gemakkelijk! Gestresseerd als nooit tevoren, naast mama, papa of je rijschoolinstructeur - waarschijnlijk nog gestresseerder dan jijzelf, terwijl je de basisbeginselen van het rijden probeert te begrijpen. Omringd door al die gekke mensen op de weg, was er vasthoudendheid voor nodig!


Toen brak de grote dag aan: het eindexamen. Je herinnert je nog perfect die beroemde anekdote, de vriendelijkheid of het gebrek aan empathie van je examinator. Maar dat is het, je mag eindelijk vrij rijden!


giphy (2)


Hier zit je dan op de bestuurdersstoel van de eerste auto waarmee je rijdt met je rijbewijs op zak. Laten we eerlijk zijn, het is vaak die van mama of papa, gewoon om te wennen aan een auto die al wat heeft meegemaakt. Een krasje hier, een krasje daar, we hebben niets gezien ;).


Voor de hardst werkende of gelukkigste mensen, is het eindelijk tijd voor een nieuwe auto, eindelijk de jouwe! Comfortabeler, nieuwer, met minder kilometers, je bent erg trots om rond te rijden, elleboog aan de deur, muziek aan, in je eigen auto. De vrijheid is van jou!


Voor elke stap in het leven van een automobilist, is Midas er altijd voor je. Als het erom gaat de oorzaak van een waarschuwingslampje op het dashboard te achterhalen, een lampje te vervangen, een onderhoud uit te voeren, de distributieriem te vervangen of gewoon het beste advies te geven over hoe je jouw favoriete auto langer mee kunt laten gaan, staan onze technici altijd tot jouw beschikking. 


Jeune conducteur III


In overeenstemming met haar doelstellingen inzake duurzame ontwikkeling blijft Midas haar ecologische voetafdruk verkleinen door middel van geselecteerde recyclingkanalen, gerecycleerde materialen in haar producten en een vermindering van verbruikte producten. Zodat elke jonge automobilist zijn auto zorgeloos kan laten onderhouden.


Jeune conducteur I


Vandaag, bewust van het feit dat het autobudget een bepaald bedrag vertegenwoordigt in de financiën van jongeren, is Midas trots je 15%* korting op je volgende factuur aan te bieden. Om hiervan te genieten, is het heel gemakkelijk: maak een afspraak online in slechts een paar klikken en het is gedaan. Glimlachen gegarandeerd als je de Midas garage verlaat.*Ben je tussen 18 en 25 jaar oud, dan krijg je tot 13/11/2021, 15% korting op alle diensten van Midas en op alle onderdelen van de door Midas aanbevolen merk. Aanbieding niet geldig op banden, katalysatoren, roetfilters, exclusief werkloon en niet cumuleerbaar met andere promoties of voordelen. Niet terugbetaalbaar in geld. De korting wordt niet toegepast wanneer je online een offerte berekent, maar wordt in mindering gebracht op je factuur in de garage. Bewijs van leeftijd kan worden gevraagd door de garageverantwoordelijke.