Ondanks de gezondheidscrisis, blijven onze garages OPEN met inachtneming van de gezondheidsvoorschriften.

ZORG VOOR HET JUISTE KLIMAAT IN UW WAGEN


Tijdens iedere autovakantie is het belangrijk om voor een aangename temperatuur te zorgen in de wagen. Daar zorgt uw aircosysteem voor.


EEN GOED FUNCTIONERENDE AIRCO KAN BIJDRAGEN TOT UW VEILIGHEID DOOR DE ZICHTBAARHEID TE VERBETEREN.


Het systeem zorgt voor een snellere, efficiënte ontwaseming en ontdooiing van uw ruiten.  

Vergeet ook zeker de luchtkwaliteit in uw wagen niet. De pollenfilter in uw airco weert stof, koolstofdeeltjes en pollen. Een slecht onderhouden aircosysteem zou wel eens heel vervelend kunnen zijn voor de allergielijders onder ons.


Als uw aircosysteem bepaalde mankementen begint te vertonen - zoals een panne, verhoogd brandstofverbruik, onvoldoende koeling of onaangename geurtjes - is het hoog tijd om eens binnen te springen bij Midas.


Laat dus uw airco controleren! Voor uw eigen comfort en dat van uw passagiers. Uw airco zorgt voor het circuleren van een koelgas in een specifiek circuit waardoor u de lucht in uw wagen gezond en koel kan houden. 10 à 20% van het gas in het aircocircuit verdampt elk jaar op een natuurlijke manier, die de goede werking van uw airco vermindert.


Vergeet dus het regelmatig onderhoud van uw airco niet: een jaarlijkse controle van het circuit en een aircobijvulling elke 2 jaar is aanbevolen. Voor een compleet onderhoud van uw aircosysteem bent u bij uw dichtstbijzijnde Midas-garage aan het juiste adres. 


Terug naar Prestatie Airco

Terug naar Deskundig advies Airco