DE MIDAS-GROEP


Midas is de wereldleider in snelle autoherstellingen, met activiteiten in 5 continenten en een wereldwijd netwerk van garages, waarvan 672 in Europa.

  • Meer dan 650 Midas-garages in Europa
  • 45 jaar ervaring in België


ONS VERHAAL


M.I.D.A.S. (Muffler Installation Dealers Associated Service) opende haar eerste garage in 1956, in de stad Macon, Georgia (Verenigde Staten van Amerika). Nauwelijks één jaar later telt Midas al een honderdtal ‘Midas-shops’, verspreid over het hele Amerikaanse continent.


Deze bliksemsnelle groei is te danken aan een vernieuwende service: de uitlaatvervanging in 30 minuten. Een revolutionair idee dat bedacht werd door Nate Sherman, de grondlegger van de Midas Groep.


Het concept van ‘de snelle herstelling zonder afspraak’ steekt al snel de Amerikaanse grenzen over. Het Midas- netwerk breidt zich verder uit over Mexico, Canada en Australië tijdens de jaren 60. Zo ontstaat er een eerste netwerk, maar Midas koestert nog grotere ambities.


In de jaren 70 opent Midas haar eerste garages in Europa: in 1975 in België en één jaar later in Frankrijk. Vanaf dan begint een Europees expansieproces dat geleid heeft tot de vestiging van meer dan 670 garages verspreid over Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Polen, Portugal en zelfs Marokko.


Midas versterkt blijvend zijn positie over de hele wereld dankzij ‘onderhoud met garantie’: een helder compromis, gedreven marketing, een breed en gevarieerd aanbod aan services, een perfecte technische kennis van zowel nieuwe als occasieauto's, en de wil om elke dag opnieuw ieder van onze klanten tevreden te stellen.


In september 2004 vervoegde Midas de Norauto Groupe, een van de Europese marktleiders die automobielservices ontwikkelen en verkopen. In 2010 veranderde de Norauto Groupe haar naam in Mobivia Groupe.


ONZE WAARDEN


Doorheen de geschiedenis is Midas altijd trouw gebleven aan zijn basisbeloften. Een brede en transparante service. Een doorgedreven technische expertise. En vooral: de wens om élke klant élke dag opnieuw tevreden te stellen.


  • VOORUITGAAN EN INNOVEREN

Om te kunnen beantwoorden aan de steeds hogere eisen van onze klanten en mee te blijven met nieuwste technologieën, willen we continu innoveren en verbeteren.  • RESPECT VOOR IEDEREEN

Voor ons zijn beloften heilig. Respect tonen en beloften inlossen wekt vertrouwen. Dat is het geheim van ons succes.  • SAMEN SLAGEN

We luisteren naar elkaar. We wisselen ideeën uit met elkaar. We zijn solidair met elkaar. Samen hebben we één visie. Samen hebben we dezelfde doelen.
  • DE EERSTE KEUS VOOR ELKE KLANT

In ons beroep willen wij een referentie zijn voor onze klanten. Het is onze passie om onze klanten tevreden te stellen. De uitdaging: veeleisend zijn voor onszelf en duurzame oplossingen vinden voor onze klanten.DAAROM MIDAS


Bij Midas wordt u altijd snel geholpen, met of zonder afspraak. Dat is ons service-engagement.

  • U krijgt een gedetailleerde diagnose en gratis bestek
  • Wij gebruiken kwalitatieve wisselstukken van de beste fabrikanten
  • Onze vervangwagens en gratis fietsen staan altijd voor u klaar
  • Geen verrassingen: onze offerte = uw eindfactuur


Maak meteen een afspraak

Geniet van onze snelle service: maak online je afspraak en kom gauw langs voor je onderhoud of herstelling.

>> Maak een afspraak


Ontdek alle redenen om Midas te kiezen