op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 225/65R16 R112 VANCO CAMPER 8PR C-B-B-72

De sterke punten van dit product :
- Biedt een goede rijstabiliteit
- Kortere remwegen
- Past zich aan verschillende omgevingen aan
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
225 65 16 112 R
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€178.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Een band speciaal ontworpen voor campers. Het Duitse merk heeft al zijn technische expertise in dienst gesteld van middelzware personenauto’s. Het onderscheidt zich door de stabiliteit die het biedt en de bestendigheid tegen aanzienlijk hogere eisen van de natuur.
Eigenschappen
Een band ontwikkeld door het Duitse bedrijf, CONTINENTAL, en alleen bestemd voor campers. De Vanco Camper band is ontworpen om te rijden op wegen van verschillende kwaliteit en om te presteren onder zeer verschillende zware kampeeromstandigheden. Om het gebruikscomfort te garanderen is er in het bijzonder op gelet dat de band stabiliteitbiedt. Dit laatste is een onmisbare comfortfunctie voor voertuigen met ongelijk verdeelde lasten, vooral voor voertuigen met grote achterasbelasting. Het Duitse bedrijf heeft zich ook laten inspireren door zijn technologieën die gericht zijn op de robuustheid van bedrijfsvoertuigen om deze geschikt te maken voor campers. De Vanco Camper band heeft een stijver profiel, waardoor hij ongevoelig voor stoten en ruwe omgevingen. Het is over het algemeen beter bestand tegen slijtage en risico’s op beschadiging. De structuur van de band, bestaande uit twee grote brede kanalen, laat het water beter circuleren (om het niet te belemmeren), zodat het rubber van de Vanco Camper in contact blijft met het wegdek terwijl het water efficiënt wordt afgevoerd. Het is een geruststellende band, want hij belooft een goede wegligging op nat wegdek. De remafstanden zijn relatief kort en garanderen een hoog veiligheidsniveau. De Vanco Camper band is alleen geschikt voor campers. Het is beschikbaar in 6 maten van diameters R15’’ tot R16’’en breedtes 215mm tot 235mm.
Sterke punten
- Biedt een goede rijstabiliteit
- Kortere remwegen
- Past zich aan verschillende omgevingen aan
Het advies van Midas
Een band dit profiteert van de Duitse technologie in dienst van de veiligheid en stabiliteit. Een aanbod dat perfect geschikt is voor het afleggen van vele kilometers, reizen en het doorbrengen van een goede vakantie !!
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
VANCOCAMP
Breedte van de band
225
Hoogte van de band
65
Diameter (in inches)
16
Laadindex van de band
112
Snelheidsindex van de band
R
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband