op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

MICHELIN 185/70R14 T88 ENERGY SAVER + C-B-B-68

De sterke punten van dit product :
- Uitstekende wegligging
- Beperkt het brandstofverbruik
- Duurzame ECO’N’GRIP technologie
zomerband
european union flag
ENERG
Michelin
185 70 14 88 T
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise68db ABC
Eenheidsprijs :
€108.75
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
ENERGY SAVER is MICHELIN's zomerband, gewijd aan kleine stadswagen, compacte voertuigen. Het is een band die bekend staat om zijn vermogen om het brandstofverbruik te beperken en te genieten van een uitstekende duurzaamheid.
Eigenschappen
Het Franse merk heeft een band ontwikkeld die uitblinkt in energiebesparing en duurzaamheid. De ENERGY SAVER+ band band heeft een extra laag polymeer onder het loopvlak. Een technologie die de weerstand van de band verhoogt. Het ondersteunt zo het lager en reduceert op natuurlijke wijze het energieverbruik. Geschat tussen A en C (afhankelijk van de gekozen maat), volgens de Europese classificatie, is het een van de zuinigste banden op het gebied van brandstofverbruik. De ENERGY SAVER+ band is ontworpen voor meer veiligheid. Het bandenprofiel is geoptimaliseerd zodat meer dan 10% van het oppervlak in contact komt met de weg. Dit optimaliseert de grip. Michelin heeft ook de ECO’N’GRIP technologie ontwikkeld, een formule die de samenhang van de gommoleculen verbetert. Dit voorkomt oververhitting. Bij gebruik is de bestuurder volledig beschermd tegen elk risico van klapband en kan hij duurzaam gebruik overwegen. Zoals het merk belooft, heeft MICHELIN zijn knowhow ingezet om de levensduur van de band te verlengen. Al deze technologische vooruitgangen maken de ENERGY SAVER+ band de meest economische in zijn categorie. Het is goedgekeurd door de bestuurders die het gebruiken; 97% van hen beveelt het aan (volgens 3508 adviezen van Michelin). De ENERGY SAVER+ band, is een zomerband voor stadswagen en compacte berlines. Het bestaat in 14’’ tot 16’’ inch en in in verschillende maten.
Sterke punten
- Uitstekende wegligging
- Beperkt het brandstofverbruik
- Duurzame ECO’N’GRIP technologie
Het advies van Midas
De ENERGY SAVER+ is een band die ongetwijfeld geschikt is voor kleine stadswagen. Het is een van de meest economische en duurzame oplossingen. Het blijft ook trouw aan het merkimago van de fabrikant in termen van kwaliteit en innovatie.
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
EGYSAVER+
Breedte van de band
185
Hoogte van de band
70
Diameter (in inches)
14
Laadindex van de band
88
Snelheidsindex van de band
T
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband