landingpage-desktop-nl-conti

UNIROYAL 235/55R18 V100 ALL SEAS EXPE2 D-C-B-72

De sterke punten van dit product :
- Betrouwbaarheid en geruststelling in zomer als in winter
- Hoge technologieën inbegrepen
- Goed remvermogen
4-seizoenenband
european union flag
ENERG
Uniroyal
235 55 18 100 V
C
energy
A
B
C
D
D
E
tire rain
A
B
C
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€157.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Een band die ontworpen is om ervoor te zorgen dat personenwagens (4x4, SUV, berlines en stadsvoertuigen) veilig kunnen rijden in alle weersomstandigheden, zowel in de zomer als in de winter. Het geniet van de deskundigheid van het merk UNIROYAL op het gebied van « anti regen » om goede remprestaties te garanderen.
Eigenschappen
Een vierseizoenenband, de nieuwste van de UNIROYAL fabrikant, ontworpen zodat de personenvoertuigen, de SUV’s en de 4x4 in alle seizoenen op de weg kunnen rijden. De vierseizoenenband, AllSeasonExpert 2, is voorzien van een unieke loopvlakstructuur. De grove « V-design » zonder rechte langsgroeven onderscheidt hem van andere banden in zijn klasse. Het systeem van kanalen vergemakkelijkt de afvoer van water, maar ook van dichtere materialen zoals sneeuw en modder. Inderdaad, het is uitgerust met de « M+S » markering die geruststellend gedrag in contact met modder (« Mud ») en sneeuw (« Snow ») belooft. Hij kan dus in moeilijkere omstandigheden rijden, zoals in de winterperiode. Dit profielafvoersysteem wordt versterkt door de SST technologie (SharkSkin Technology) ingebouwd en geïnspireerd op de hydrofobe eigenschappen van de haaienhuid. Het risico op aquaplaning wordt verder verminderd en de band belooft een veiliger rijgedrag op nat wegdek. De grip is optimaal dankzij het specifieke, geometrisch uitgebalanceerde loopvlakprofiel. De brede blokken rubber, gecombineerd met de groeven, zorgen voor efficiënte sneeuwcompressie en een korte remweg op zowel nat als droog wegdek. Zeer wendbaar, het biedt een comfortabele rijgedrag. Het bestaat in meerdere afmetingen van diameters R13’’ tot R18’’. Onder meer de mogelijkheid om extra belastingsversterking (XL of SL) en / of velgbescherming (FR) aan te bieden.
Sterke punten
- Betrouwbaarheid en geruststelling in zomer als in winter
- Hoge technologieën inbegrepen
- Goed remvermogen
Het advies van Midas
De keuze van dergelijke banden is vooral relevant als je in stedelijke gebieden met gematigde winterse weersomstandigheden rijdt. Ze vermijden de financiële last van seizoensgebonden bandomwisselingen en de immobilisatie van de auto.
Commerciële merk
Uniroyal
Profiel van de band
ALLSEXP2
Breedte van de band
235
Hoogte van de band
55
Diameter (in inches)
18
Laadindex van de band
100
Snelheidsindex van de band
V
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
4-seizoenenband