Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas AARTSELAAR

Openingsuren
Open van 09:00 tot 17:00
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Midas AARTSELAAR
Antwerpsesteenweg 72
2630 AARTSELAAR
4.4
/5
427 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Een team tot je beschikking

Diensten in deze garage

Vervangwagen
Elektrische fietsen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Airco
Distributieriem
Diagnose per mail

De klantbeoordelingen van deze garage

4.4
/5
(*)(*)(*)(*)( )

Authentieke klantbeoordelingen

De beoordelingen komen van klanten die een transactie met MIDAS hebben afgerond en worden verzameld door een onafhankelijke en transparante dienstverlener.

Effe iets wat ik niet begrijp ,zelf ben ik vroeger ben nu in tussen in de gezegende leeftijd van 76 j ,,, en ik was ook automekanieker ,,,, ,dat ik te horen kreeg dat mijn aflaatstop van mijn opel Meriva , en probleem had aan de schroefdraad van de stop ,,,,,ze zijden is zo wat een ziekte van die carters !!!!! ik heb duizend auto vidange gedaan nooit iets mee gehad ,,, of !!!!!!!! je moest hem er natuurlijk scheef indraaien , dan heb je het probleem zelf veroorzaakt ,,,, gaat mij nu wel volgens de mekaniek bij de volgende vidange 300€ kosten ,en moet een nieuwe carter aankopen ,,, dat is toch wel erg raar ,, en dure zaak ,,heb trouwens nog twee nieuwe banden die ik vooraan moet laten steken , dat gaat gebeuren ,, bij jullie 200 € bij opel 175€ dit wou ik effe vertellen ,,doe carter die ligt wel zwaar op mijn maag ,,,voor de rest kom er al jaren , ben ik tevreden ,,,
Al jaren klant met verschillende wagens. Als de garantie van mijn wagens is verlopen mag Midas mij steeds verwachten, zij doen het merkonderhoud evengoed als de originele automerken, en het is een pak goedkoper!
Vriendelijk
Altijd goede service en uitvoering volgens de afspraken. Doe zo voort.
Kapotte ruitenwisser (rubber) is niet vervangen.
Prima kwaliteit en vriendelijke bediening. Top !
het computersysteem faalt wel eens meer om klant te verwittigen met sms dat auto klaar is.was klaar om 10.00 heb zelf gebeld om12.00 en dit was te laat om mijn zoon te gaan helpen in zijn kapperszaak(ben ook kapper) in oostakker na lockdown waar heel wat werk te wachten lag spijtig dat je hem in de steek moet latendoor jullie computer.
Ga al jaren in Aartselaar, en waarom ? om dat ik tevreden bent. Goede service en vriendelijke bediening.
Ik moest mijn wagen rond 8u binnenbrengen voor onderhoud. Ik had verwacht dat mijn wagen na enkele uren wel klaar zou zijn. Maar mijn wagen was pas rond 17u klaar. Dit vond ik wel laat. Ik moest eigenlijk nog ergens heen en vraag me af waarom ik mijn wagen dan om 8u moest binnen brengen.
Perfecte uitleg van onderhoud van de wagen.
10 waardering geplaatst op 91