Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas GHISLENGHIEN

Midas GHISLENGHIEN
Chemin Brimboriau 28
7822 Ghislengien
Openingsuren
Open van 08:00 tot 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.4
/5
83 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Diensten in deze garage

Vervangwagen

Prestaties in deze garage

Diagnose per mail

Maak kennis met het team

shop-teampicture Anthony
Garageverantwoordelijke GHISLENGHIEN
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

Je recommande MIDAS à tous. Très satisfaite. Pour la propreté c'est pas leur faute ils sont en plein travaux. C'est pour un mieux pour nous accueillir. MERCI
A comparer à d'autres centres Midas celui-ci est d'une super efficacité dans tous leur réparation.
Par contre il y a un problème entre les données encodées sur le site web et celles communiquées vers le centre de réparation. Heureusement leur souplesse et rapidité de prendre actions à permis de ne pas avoir de soucis.
Prestation impeccable, seul problème : l'accès au garage car beaucoup de véhicules partout sur le parking.
Service au top et équipe souriante, continuez comme ça! Bravo
je reviens lundi
Service rapide et très efficace. Je n’ai jamais été déçu! Merci à l’équipe Midas Ghislengien pour leur efficacité et pour leurs bons conseils.
ce fut une belle découverte, j'envisage de faire faire l'entretien de ma voiture dans le même endroit
Impeccable dans tous les niveaux, ne changer rien !
Professionnel !!!
10 waardering geplaatst op 24