Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas LEUVEN

store-picture
Midas LEUVEN
Diestsevest 86
3000 LEUVEN
Openingsuren
Open van 09:00 tot 17:00
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.4
/5
211 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Diensten in deze garage

Elektrische fietsen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Airco
Distributieriem

Maak kennis met het team

store-picture
shop-teampicture Gerabit
Garageverantwoordelijke LEUVEN
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

zie supra
Goede snelle service en correcte informatie!
Ben heel tevreden, zowel van de service, het werk als de manier waarop ze mij als klant behandelen, Simon is een hele aangename man, steeds vriendelijk en zeker ook zijn medewerkers. Een dikke pluim voor iedereen alvast vanwege een tevreden klant!
ze wilden ook mijn remblokken vervangen, ( zeiden dat het bijna ijzer op ijzer was ) ik heb ze zelf thuis vervangen ( goedkoper ) maar ze waren nog maar half versleten, dus hier was het eerder extra kosten opleggen aan klant
Bij het binnenbrengen van de wagen werd gevraagd om een defect parkeerlicht na te kijken. Bij het afhalen werd mij gezegd dat dit terug in orde was, maar later bleek dat niet zo te zijn. Kortom, over het algemeen tevreden, spijtig voor dat laatste.
Vlotte, snelle, bediening hoewel zonder afspraak. Vriendelijk personeel. Professionele afhandeling.
Gewoon zeer tevreden.
Vriendelijk én erg doeltreffend! Wij zijn bewuste énvaste klanten...
Top
zie supra
10 waardering geplaatst op 53