Midas AARTSELAAR

Horaires
Ouvert de 08:00 à 18:30
Lundi
08:00 - 18:30
Mardi
08:00 - 18:30
Mercredi
08:00 - 18:30
Jeudi
08:00 - 18:30
Vendredi
08:00 - 18:30
Samedi
09:00 - 17:00
Midas AARTSELAAR
Antwerpsesteenweg 72
2630 AARTSELAAR
4.4
/5
438 avis des clients sur ce centre :
(*)(*)(*)(*)( )
Lire les avis

Une équipe à votre disposition

Services dans ce centre

Véhicule de courtoisie
Vélo électrique

Prestations dans ce centre

Bilan sécurité
Climatisation
Courroie de distribution
Diagnostic par mail

Les avis des clients de ce centre

4.4
/5
(*)(*)(*)(*)( )

Avis clients authentiques

Les avis proviennent de clients qui ont réalisé une transaction avec MIDAS et sont collectés par un prestataire indépendant et transparent.

Ik hoop nog jaren van jullie diensten gebruik te mogen maken!
wij komen terug !
Steeds zeer vriendelijke ontvangst. Men doet zijn best om tegemoet te komen aan de wensen van de klanten. En die zijn niet altijd redelijk. Dat mag ook eens gezegd worden. Ik ben tevreden.
Kom al jaren bij jullie voor onderhoud van mijn wagens tot mijn grote tevredenheid. Alleen spijtig dat ik voor sommige zaken toch nog naar de officiële dealer moet (speciaal gereedschap of dergelijke nodig) en die dan op zijn beurt moeilijk doet om dat ik voor het overige niet bij hem kom. Zo val je dan soms tussen kaai en schip en begint de zoektocht naar een garage
vriendelijkheid en het juiste advies is reden waarom we onze auto laten nakijken en of repareren.
zoals steeds ben ik tevreden over mijn bezoek alhoewel het verdict negatief was en ik dus bij deze op zoek ben naar een andere wagen één ding echter ik had geloof ik recht op een jaar pechverhelping bij een bezoek aan uw garage en die heb ik niet gekregen ,hoe komt dit???
Effe iets wat ik niet begrijp ,zelf ben ik vroeger ben nu in tussen in de gezegende leeftijd van 76 j ,,, en ik was ook automekanieker ,,,, ,dat ik te horen kreeg dat mijn aflaatstop van mijn opel Meriva , en probleem had aan de schroefdraad van de stop ,,,,,ze zijden is zo wat een ziekte van die carters !!!!! ik heb duizend auto vidange gedaan nooit iets mee gehad ,,, of !!!!!!!! je moest hem er natuurlijk scheef indraaien , dan heb je het probleem zelf veroorzaakt ,,,, gaat mij nu wel volgens de mekaniek bij de volgende vidange 300€ kosten ,en moet een nieuwe carter aankopen ,,, dat is toch wel erg raar ,, en dure zaak ,,heb trouwens nog twee nieuwe banden die ik vooraan moet laten steken , dat gaat gebeuren ,, bij jullie 200 € bij opel 175€ dit wou ik effe vertellen ,,doe carter die ligt wel zwaar op mijn maag ,,,voor de rest kom er al jaren , ben ik tevreden ,,,
Al jaren klant met verschillende wagens. Als de garantie van mijn wagens is verlopen mag Midas mij steeds verwachten, zij doen het merkonderhoud evengoed als de originele automerken, en het is een pak goedkoper!
Vriendelijk
Altijd goede service en uitvoering volgens de afspraken. Doe zo voort.
10 avis affichés sur 97