webp

Deskundig Advies
DISTRIBUTIERIEM

webp

DE JUISTE REFLEX, ÓÓK VOOR JE DISTRIBUTIERIEM


Met de zomer in het verschiet verlang je vast ook weer stilletjes naar de vakantie. Vertrek je met de wagen? Dan heb je vast een hoop kilometers voor de boeg. Dan is het belangrijk om te weten dat je voor 100% op de distributieriem kan rekenen. Want dit auto-onderdeel is onderhevig aan slijtage en moet op tijd vervangen worden om schade te voorkomen. Zeker als je op je vakantieroute niet met panne langs de kant van de weg wilt staan.


VERVANGEN VOLGENS DE CONSTRUCTEURSNORMEN


Vermogensverlies, hoger verbruik, mechanische schade met dure reparatiekosten,… Dit zijn maar enkele van de nare gevolgen dat rijden met een slecht werkende of versleten distributieriem veroorzaakt. In sommige gevallen ontstaat er zelfs een breuk met een total loss van de motor tot gevolg. Daarom is het belangrijk om je distributieriem regelmatig te laten nakijken en zeker te laten vervangen volgens de normen van de autoconstructeur.


"Midas biedt 1 jaar garantie op

de vervanging van je distributieriem"


MIDAS ENGAGEERT ZICH


Waarom voor Midas kiezen om je distributieriem te vervangen? Naast de uitstekende service beschikken wij over de juiste know-how en onderdelen voor zowat elk automerk. Bovendien vervangen wij naast de distributieriem ook de nodige toebehoren zoals de waterpomp, de spanrol, de meelooprollen en de alternatorriem. En dit alles mét een garantie van 1 jaar, op voorwaarde dat de aanbevolen vervangingsmomenten van de constructeer nageleefd worden.


Terug naar Prestatie Distributieriem

Terug naar Deskundig Advies Distributieriem