webp

WAAROM MIDAS KIEZEN?

webp

WAAROM IS MIDAS GOEDKOPER DAN EEN MERKGARAGE?


Midas hanteert scherpe en heldere tarieven. Dat heeft u vast al gemerkt wanneer u prijzen voor een onderhoud of onderdelen vergelijkt. Maar hoe kan Midas die lagere prijzen garanderen? Heel eenvoudig: we springen zuinig en bewust om met onze middelen. Onze garages zijn sober, onze werkmethodes zo efficiënt mogelijk. Precies daardoor blijven onze kosten laag. En wat we zo uitsparen, investeren we in de beste tarieven voor onderhoud en herstellingen. Resultaat: een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding.


1. SOBERE, EFFICIËNTE GARAGES


Bij de keuze van onze gebouwen en de inrichting van onze garages kiezen we voor efficiëntie. De garages zijn functioneel en het meubilair niet luxueus, maar sober en makkelijk te onderhouden. We vermijden daarmee de dure onderhoudskosten voor showrooms en luxueus ingerichte receptieruimtes. De hartelijke ontvangst en persoonlijke aanpak door onze garagisten krijgt u er wél steeds bovenop.

 

2. WE INVESTEREN IN OPLEIDINGEN, SOFTWARE EN DIAGNOSEAPPARATUUR


Terwijl we de kost voor gebouwen en inrichting laag houden, investeren we wel volop in permanente opleidingen voor onze technici, in software en in diagnoseapparatuur voor alle merken. Die investeringen zorgen voor snelle, juiste diagnoses, voor efficiënt onderhoud en kwalitatieve herstellingen. Daardoor boeken we tijdswinst en kunnen we onze service tegen de beste prijs aanbieden.


3. ONZE GARAGISTEN GAAN VAN A TOT Z


In een merkgarage is er vaak nog een heel team aan het werk naast de vakmensen in het atelier. Bij Midas zetten we in op één polyvalente garageverantwoordelijke. Die zorgt voor een warm onthaal, een correcte offerte en de personeelsplanning, maar hij staat bijvoorbeeld ook in voor het bestellen van de onderdelen. Op die manier hebben we minder administratief personeel nodig en dat vertaalt zich in betere tarieven, terwijl u wel permanent in contact staat met vakmensen. Zo bent u tegelijk verzekerd van de beste prijs en uitstekende service. 

Op uw vertrouwde Midas-garagist kunt rekenen. Hij zal u altijd zelf te woord staan en luisteren naar uw vragen en opmerkingen, ook zonder afspraak.


4. DE AANKOOPKRACHT VAN DE GROTE MIDASGROEP


Sinds 2004 maakt Midas deel uit van de Mobivia Groupe. Dat is een internationale organisatie die verschillende bedrijven uit de automobielsector groepeert. Het is dankzij hun aankoopkracht dat Midas kan werken met kwaliteitsonderdelen van gerenommeerde leveranciers, die we tegen de allerbeste prijs kunnen inkopen. Bovendien kunnen onze garages dankzij de Midas-groep voortdurend innoveren en verbeteren. Daar kan niemand tegenop.


Bereken zelf je prijs

Kom meteen te weten hoe voordelig onze tarieven zijn: bereken online je offerte en ontdek wat je bespaart.

>> Bereken je offerte


Ontdek alle redenen om voor Midas te kiezen.