ZOEK DE DICHTSTBIJZIJNDE MIDAS GARAGE VAN aalst

De dichtstbijzijnde Midas garages aalst

Elk Midas Center zorgt voor je

Je garage te Aalst

Het hele Midas-team van je garage te Aalst verwelkomt je voor het onderhoud en de herstelling van je voertuig. Bijvullen en onderhoud van de airco, merk-onderhoud met behoud van volledige merkgarantie, vervangen van de filters maar ook montage van je banden te Aalst, ontdek hoe je contact kan opnemen met onze werkplaats.

Een offerte aanvragen of een afspraak maken

Zoek je een garage te Aalst voor het volledige onderhoud van je voertuig ? Kies voor Midas en maak een online afspraak voor binnen 24U* voor bepaalde prestaties. Of je nu in Aalst, Affligem, of Lede woont, onze experts verwelkomen je en adviseren je bij het onderhoud van je voertuig. Geniet van tal van gratis diagnoses in je garage te Aalst : uitlaat, schokdempers, batterie, koppeling: de Midas vakmannen staan klaar om je te helpen de beste zorg voor je auto te krijgen en alle noodzakelijke afstellingen en diensten tegen de beste prijs en in de kortst mogelijke tijd uit te voeren. Ontdek op maat gemaakte en gepersonaliseerde autoprestaties te Aalst volgens het merk en model van je voertuig : onderhoud, vervangen van remblokken en -schijven, airco bijvullen en ouderhouden, vervangen van de batterij, distributieriem, koppeling, enz.

Je banden te Aalst

De banden zijn van levensbelang voor je veiligheid. Daarom biedt je Midas garage te Aalst advies en zorgt ook voor de montage van je banden. Zomer- en winterbanden of omwisselen van banden: neem een afspraak in de garage of rechtstreeks op onze website. Onze experts bieden je modellen aan voor alle seizoenen en alle merken: Continental, Bridgestone, Firestone, Michelin, Roadhog of Uniroyal. In onze garage te Aalst, zorgen wij voor de montage, het uitbalanceren maar ook het omwisselen van je banden. Bekijk ook het Midas-assortiment en rust je auto uit tegen de beste prijs : remblokken en -schijven, batterij, ruitenwissers, lampen... Wij bieden onze klanten 100% onderhoud van de meeste automerken. Handig als je je Volkswagen, Fiat, Opel, Peugeot of Citroën moet laten herstellen… Raadpleeg de openingsuren en contactgegevens van je garage te Aalst, ontdek de aangepaste diensten en vertrouw het onderhoud van je voertuig aan onze werkplaats.