ZOEK DE DICHTSTBIJZIJNDE MIDAS GARAGE VAN charleroi

De dichtstbijzijnde Midas garages charleroi

Elk Midas Center zorgt voor je

Je garage te Charleroi

Het hele Midas-team van je garage te Charleroi verwelkomt je voor het onderhoud en de herstelling van je voertuig. Bijvullen en onderhoud van de airco, merk-onderhoud met behoud van volledige merkgarantie, vervangen van de filters maar ook montage van je banden te Charleroi, ontdek hoe je contact kan opnemen met onze werkplaats.

Een offerte aanvragen of een afspraak maken

Zoek je een garage te Charleroi voor het volledige onderhoud van je voertuig ? Kies voor Midas en maak een online afspraak voor binnen 24U* voor bepaalde prestaties. Of je nu in Courcelles, Fleurus, of Farciennes woont, onze experts verwelkomen je en adviseren je bij het onderhoud van je voertuig. Geniet van tal van gratis diagnoses in je garage te Charleroi : uitlaat, schokdempers, batterie, koppeling: de Midas vakmannen staan klaar om je te helpen de beste zorg voor je auto te krijgen en alle noodzakelijke afstellingen en diensten tegen de beste prijs en in de kortst mogelijke tijd uit te voeren. Ontdek op maat gemaakte en gepersonaliseerde autoprestaties te Charleroi volgens het merk en model van je voertuig : onderhoud, vervangen van remblokken en -schijven, airco bijvullen en ouderhouden, vervangen van de batterij, distributieriem, koppeling, enz.

Je banden te Charleroi

De banden zijn van levensbelang voor je veiligheid. Daarom biedt je Midas garage te Charleroi advies en zorgt ook voor de montage van je banden. Zomer- en winterbanden of omwisselen van banden: neem een afspraak in de garage of rechtstreeks op onze website. Onze experts bieden je modellen aan voor alle seizoenen en alle merken: Continental, Bridgestone, Firestone, Michelin, Roadhog of Uniroyal. In onze garage te Charleroi, zorgen wij voor de montage, het uitbalanceren maar ook het omwisselen van je banden. Bekijk ook het Midas-assortiment en rust je auto uit tegen de beste prijs : remblokken en -schijven, batterij, ruitenwissers, lampen... Wij bieden onze klanten 100% onderhoud van de meeste automerken. Handig als je je Volkswagen, Fiat, Opel, Peugeot of Citroën moet laten herstellen… Raadpleeg de openingsuren en contactgegevens van je garage te Charleroi, ontdek de aangepaste diensten en vertrouw het onderhoud van je voertuig aan onze werkplaats.