landingpage-desktop-nl-conti

BAND CONTINENTAL 235/55R18 V104 ALLSEASON CONTACT XL B-B-B-72

De sterke punten van dit product :
- Goede remprestaties op droge en natte wegen
- Veilig rijden in alle seizoenen
- Zuinig in brandstofverbruik
4-seizoenenband
european union flag
ENERG
Continental
235 55 18 104 V
C
energy
A
B
B
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€165.75
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Het is een « all season » band die gebruikt maakt van de verschillende Duitse « zomer » en « winter » technologieën. De AllSeasonContact band verzekert indrukwekkende grip en uitstekende wegveiligheid op sneeuw en natte winterwegen. Het is ook een economische oplossing in termen van brandstofverbruik voor wegvoertuigen
Eigenschappen
Continental heeft een band ontwikkeld die zich aanpast aan de verschillende weersomstandigheden die zich het hele jaar door voordoen. De AllSeasonContact band is een veelzijdige band die verschillende technologieën combineert die uniek zijn voor winter- en zomerbanden. Het rubber van de AllSeasonContact band, is relatief soepel. Met een hoog harsgehalte kan de band zich perfect hechten aan besneeuwde en natte wegen. De AllSeasonContact band is geïnspireerd op de premium gamma en is een combinatie van oplossing op het gebied van rijveiligheid. Het multi-directionele loopvlak wordt gebruikt om water en sneeuw te « breken ». De verbrede groeven in het profiel zorgen voor een optimale afwatering en vermijden het risico op aquaplaning. Het stijvere loopvlakpatroon, voorzien van fijne lamellen, zorgt voor wegligging en goede remprestaties op droog wegdek. Deze « All Season » band is een band die ontworpen is om het brandstofverbruik te beperken dankzij de diepte van het loopvlakpatroon dat tussen een sneeuwband en een zomerband ligt. De perfecte balans van de uitlijning en de dikte van de gebruikte materialen dragen ook bij aan het beperken van het verbruik van grondstoffen. Deze vierseizoenenband van Continental heeft een uitstekende rolweerstand, wat het brandstofverbruik ten goede komt. Deze « All Season » band werd door het gerenommeerde Duitse tijdschrift « AutoBild » bij tests in 2017 als « voorbeeldig » beoordeeld. De « All Season » band van het Duitse bedrijf is geschikt voor stadswagen, kleine vrachtwagens en berlines. Deze band is verkrijgbaar in verschillende maten en in diameters R14’’ tot R20’’.
Sterke punten
- Goede remprestaties op droge en natte wegen
- Veilig rijden in alle seizoenen
- Zuinig in brandstofverbruik
Het advies van Midas
Het is een bijzonder geschikte band voor voertuigen die over het algemeen slechts enkele kilometers in stedelijke gebieden rijden. De AllSeasonContact band is een economische oplossing voor wie wil profiteren van de knowhow van het Duitse merk zonder dat hij zijn banden te regelmatig moet vervangen.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
ALLSCONT
Breedte van de band
235
Hoogte van de band
55
Diameter (in inches)
18
Laadindex van de band
104
Snelheidsindex van de band
V
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
4-seizoenenband