OP1-22-tenor3 banners Landingpage desktop nl

BAND ROADHOG 215/45R17 W91 RGAS01 C-B-B-72

De sterke punten van dit product :
Betrouwbare rij- en remeigenschappen in alle seizoenen. Uitstekende prestaties op droge en natte wegen. Maximale grip op sneeuw, kortere remweg. Optimale bescherming tegen aquaplaning.
4-seizoenenband
european union flag
ENERG
Roadhog
215 45 17 91 W
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
C
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€65.35
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€19.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Door de speciale All Season rubbersamenstelling blijft de RGAS01 soepel om bij alle temperaturen, ook ver onder nul, optimale prestaties te kunnen leveren.
Eigenschappen
De All Season banden van Roadhog behoren tot de nieuwste generatie. De uitgebalanceerde All Season eigenschappen leveren betrouwbare prestaties op droge én natte wegen. Door de sterk verbeterde rubbersamenstelling blijven de All Season banden van Roadhog ook onder winterse omstandigheden soepel. Ook bij zeer lage temperaturen zal het rubber slechts minimaal verharden. Hierdoor blijven grip, rij- en remeigenschappen behouden. Water, sneeuw en vuil worden snel afgevoerd naar de zijkant van de band waardoor maximale grip behouden blijft. Ook de profielopbouw van de Roadhog All Season banden is een mix van zomer- en wintereigenschappen waardoor de banden in alle seizoenen betrouwbare prestaties zullen leveren.
Sterke punten
Betrouwbare rij- en remeigenschappen in alle seizoenen. Uitstekende prestaties op droge en natte wegen. Maximale grip op sneeuw, kortere remweg. Optimale bescherming tegen aquaplaning.
Het advies van Midas
De Roadhog RGAS01 All Season band is een moderne All Season band van de nieuwste generatie. De bandopbouw, rubbersamenstelling en profielopbouw zijn volledig opnieuw ontwikkeld. De doorlopende lengtegroeven in combinatie met de doorlopende breedtegroeven garanderen een zeer effectieve afvoer van water, sneeuw en vuil.
Commerciële merk
Roadhog
Profiel van de band
RGAS01
Breedte van de band
215
Hoogte van de band
45
Diameter (in inches)
17
Laadindex van de band
91
Snelheidsindex van de band
W
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
4-seizoenenband