op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 165/65R14 T CONTI ECOCONTACT 5 XL

De sterke punten van dit product :
- Lager brandstofverbruik
- Uitstekende remprestaties
-Het aantal afgelegde kilometers is groter
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
165 65 14 83 T
C
energy
A
B
C
D
E
tire rain
A
B
C
D
E
Eenheidsprijs :
€95.35
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Dit is de zomerband uit het CONTINENTAL « eco » gamma. De Conti EcoContact 5-band, die aanvankelijk werd erkend voor zijn prestaties op het gebied van brandstofbesparing, zorgt ook voor kortere remweggen op droge en natte wegen, wat een garantie is voor de veiligheid.
Eigenschappen
De EcoContact5 zomerband van CONTINENTAL is bestemd voor stads- en personenvoertuig, compacte en gezinsmodellen. Het belangrijkste kenmerk van de ContiEcoContact 5-band is de zeer lage rolweerstand. Deze laatste wordt met ongeveer 20% verminderd en zal het brandstofverbruik tot een minimum beperken. Het biedt dus een economische benadering, de mogelijkheid om het brandstofbudget te beperken. Het Duitse merk heeft de vorm van de band enigszins aangepast ten opzichte van zijn voorganger (de ContiEcoContact 3). Het profiel is opnieuw ontworpen om aanzienlijk vlakker te zijn. Een profiel dat de aerodynamica van de band verbetert en het energieverlies verder vermindert. De samenstelling van het rubber, verrijkt met silica, maakt de band duurzamer en geeft hem een extra lange levensduur : er kunnen meer kilometers worden afgelegd. De ContiEcoContact 5 band biedt daarom grote rijeigenschappen en laat toe om stabiel te rijden. Het merk heeft zich gericht op de grip en de veiligheid van de « eco» band in zijn assortiment. De structuur van de band bestaat immers uit talrijke ultradunne lamellen die in contact blijven met natte wegen. Bovendien bevorderen de afwisselende lamellen en kanalen een goede waterafvoer in een handomdraai. De veiligheid is dus geoptimaliseerd; de band bereikt uitstekende remprestaties op nat en droog wegdek, waardoor het risico op aquaplaning wordt beperkt. De CONTINENTAL ECOCONTACT 5 band bestaat in diameters R13’’ tot R20’’ en in vele maten.
Sterke punten
- Lager brandstofverbruik
- Uitstekende remprestaties
-Het aantal afgelegde kilometers is groter
Het advies van Midas
Met de ContiEcoContact5-band blijft het Duitse bedrijf trouw aan zijn prestaties op vlak van remmen. Bovendien heeft hij zijn gamma verrijkt met een band die echt een steeds voordeliger aanpak biedt. Het is ideaal voor degenen die hun voertuigen dagelijks gebruiken.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CECOCO5
Breedte van de band
165
Hoogte van de band
65
Diameter (in inches)
14
Laadindex van de band
83
Snelheidsindex van de band
T
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband