OP1-22-tenor3 banners Landingpage desktop nl

CONTINENTAL 165/65R15 T81 CONTI E.CONTACT B-B-B-70

De sterke punten van dit product :
- Verlaagde rolweerstand
- uitstekende rijcomfort
- Beperkt energieverlies
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
165 65 15 81 T
B
energy
A
B
B
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise70db ABC
Eenheidsprijs :
€89.72
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€19.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Een band voor elektrische en hybrides voertuigen die gebruik maakt van geavanceerde Duitse technologie. De E-CONTACT band staat bekend om zijn uitstekende weggrip, remprestaties op nat wegdek en het vermogen om energieverlies te voorkomen en tegelijkertijd een aangename rit te bieden.
Eigenschappen
De Conti eContact band is speciaal ontwikkeld voor hybrides of electrische voertuigen. De structuur van de band is volledig ontworpen door CONTINENTAL om perfect te voldoen aan alle specifieke kenmerken van elektrische of hybride voertuigen. Hun motor genereert sterke schommelingen in energie en dit vereist een zeer specifieke band. De Conti.eContact band verlaagt de rolweerstand dankzij de AEROFLEX technologie. De firma heeft een uniek, zachter rubber samengesteld dat zich aanpast aan de luchtcirculatie. De energieverliezen zijn dus beperkt en de grip aan de grond is optimaal ongeacht de wegdek. De e-Contact band biedt uitstekende rijeigenschappen en zorgt voor rijcomfort. De HydroSipes technologie is een ander eigenschap van de E-CONTACT band die direct betrekking heeft op de structuur van de band zelf. Deze laatste is ontworpen zodat het water beter verspreid en afgevoerd kan worden dankzij een systeem van kleine, uitgebreide kanalen. Het water wordt systematisch afgevoerd, de remprestaties op nat wegdek is uitstekend. De ContiSilent technologie ontwikkelt door CONTINENTAL biedt verlaagde interieurgeluid op alle wegdekken. Trillingen, en dus geluidsoverlast, worden geabsorbeerd door een speciaal schuim in de band. Ongeacht de weersomstandigheden of de buitentemperatuur blijft het rijden op een zeer laag decibelniveau dankzij de geïntegreerde geluidsdempers. De E-CONTACT band van CONTINENTAL is geschikt voor hybride of elektrische voertuigen. Het is verkrijgbaar van 13’’ tot 19’’ en in vele maten.
Sterke punten
- Verlaagde rolweerstand
- uitstekende rijcomfort
- Beperkt energieverlies
Het advies van Midas
De volledige technologische ontwikkeling van CONTINENTAL voor de E-CONTACT band is perfect geschikt voor hybride en elektrische voertuigen. Banden moeten voldoen aan de kenmerken van deze veeleisende motoren. Het behoud van de autonomie staat op het spel. Dankzij alle technologische innovaties van het merk is de E-CONTACT-band DE meest geschikte premium band.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CECO
Breedte van de band
165
Hoogte van de band
65
Diameter (in inches)
15
Laadindex van de band
81
Snelheidsindex van de band
T
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband