op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 195/75R14 Q106/104 VANCO 2 8PR C-C-B-71

De sterke punten van dit product :
- Betrouwbare professionele band
- Zeer grote rijeigenschappen
- Veilig op nat wegdek
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
195 75 14 106/104 Q
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
C
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€118.27
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Een nieuwe zomerband voor professionele voertuigen. De Vanco 2 band biedt de nodige en verwachte kwaliteiten voor bedrijfsvoertuigen en/of bestelwagens. Steeds robuuster en uiterst flexibel, het rijden blijft ook in beladen toestand aangenaam. Het is een betrouwbare en geruststellende band op nat wegdek.
Eigenschappen
De Vanco 2 band is de laatste zomerband van CONTINENTAL voor professionele voertuigen zoals bestelwagens en bedrijfsauto’s. Hoewel zijn voorganger zich al onderscheidde door zijn degelijkheid, is de Vanco 2 eenpremium band die aan efficiëntie en prestaties heeft gewonnen. Wat het dagelijkse leven van professionals (ambachtslieden, aannemers, enz..), rijden hun voertuigen voornamelijk over stedelijke wegen en beschadigde paden (werven) ; de banden zijn dus onderhevig aan talrijke stoten (voetpaden, stoepranden). Op dezelfde manier worden deze banden geconfronteerd met variaties van extreme belastingen en in het bijzonder op de achteras. Continental probeerde daarom de kracht en het weggedrag van de band te verbeteren. Dit laatste wordt versterkt door een stijve schouder. Opeenvolging van bochten en manoeuvres kan zeer eenvoudig en soepel worden uitgevoerd. De robuustheid van de band wordt ook versterkt door het brede stalen karkas en de sterke zijwanden. De Vanco 2 band biedt goede remprestaties met grip op nat wegdek met een « C »-classificatie volgens het Europese klasseringssysteem. Het is de loopvlakstructuur dat zorgt voor een efficiënte waterafvoer. De 3 brede groeven en het nieuwe lamellenontwerp verspreiden het water en zorgen voor geruststellende prestaties op nat wegdek, het risico op aquaplaning is beperkt. De Vanco 2 band bestaat in 14 maten en in diameters R14’’ tot R17’’.
Sterke punten
- Betrouwbare professionele band
- Zeer grote rijeigenschappen
- Veilig op nat wegdek
Het advies van Midas
Een band waarvan de beloftes altijd beter beantwoorden aan de realiteit van de vakmannen en de beperkingen van het terrein. Het is altijd sterker en gedraagt zich heel goed op natte wegen. Het pluspunt is de winst in het rijgedrag, die zorgt voor extra rijcomfort.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
VANCO2
Breedte van de band
195
Hoogte van de band
75
Diameter (in inches)
14
Laadindex van de band
106/104
Snelheidsindex van de band
Q
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband