op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 215/40R17 Y87 PREMIUMCONTACT 6 XL C-A-B-72

De sterke punten van dit product :
- Zeer hoge algemene prestaties
- Goede levensduur en bandenresistentie
- Uitstekende bandstabiliteit en grip
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
215 40 17 87 Y
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
A
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€157.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
De nieuwste « zomerband » van levert unieke prestaties op het gebied van veiligheid en comfort. Voor de meeste voertuigen en voor alle soorten van rijden, het is beschikbaar in verschillende maten.
Eigenschappen
De troeven van een groot historisch merk ten dienste van je rijgedrag en je veiligheid. Voor dit jaar 2018 heeft CONTINENTAL een technisch geavanceerde zomerband ontwikkeld die aan verschillende criteria voldoet. Inderdaad, de Duitse firma heeft het bandenrubber zelf opnieuw uitgevonden. Deze nieuwe samenstelling, verrijkt met kristallijne silica, maakt het mogelijk om de beste remprestaties op nat wegdek te verkrijgen. Ook de toevoeging van polymeer in de bandencomponenten maakt de band bijzonder sterk en stijf, waardoor de levensduur wordt verlengd en zowel binnen als buiten het voertuig een laag geluidsniveau wordt bereikt. De voordelen van deze band zijn aanzienlijk als je bijzonder gevoelig bent voor je comfort, ongeacht je rijstijl. Het merk heeft een band kunnen ontwikkelen met een zo breed mogelijk grondcontactvlak voor een zomerband. Het biedt dus een grote stabiliteit ongeacht je rijstijl. De Continental Premium Contact 6 band is geschikt voor alle types voertuigen ; van kleine stadswagens tot SUV’s, berline of monospace. Het is beschikbaar in verschillende diameters, van 17’’ tot 22’’ en er zijn veel verschillende belastingsindexen mogelijk.
Sterke punten
- Zeer hoge algemene prestaties
- Goede levensduur en bandenresistentie
- Uitstekende bandstabiliteit en grip
Het advies van Midas
Het Midas-team heeft de Continental Premium Contact 6 band voor jou getest. Het Duitse merk blijft trouw aan zijn expertise en maakt zijn belofte van veiligheid en comfort waar. De risicovermindering van aquaplaning en de lange levensduur van het rubber zijn bijzonder goed onder controle. De Continental Premium Contact 6 band is een van de beste in zijn categorie.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CPRECO6
Breedte van de band
215
Hoogte van de band
40
Diameter (in inches)
17
Laadindex van de band
87
Snelheidsindex van de band
Y
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband