op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 215/60R17 T109/107 CONTI VANCONTACT 100 B-B-B-72

De sterke punten van dit product :
- Goed algemeen rendement
- Zeer goede lange levensduur
- Bestand tegen zware belastingen
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
215 60 17 109/107 T
C
energy
A
B
B
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€187.66
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Een band die geschikt is voor transporters en bestelwagens met een middelmatig en zware belading en die vaak worden gebruikt. De ContiVanContact 100 band is robuust. Het onderscheidt zich door zijn goede duurzaamheid en weerstand tegen slijtage en tijd.
Eigenschappen
Met het oog op geschikte oplossingen voor vakmannen, heeft de Duitse firma CONTINENTAL een band voor professionele wegvoertuigen ontwikkeld. Het is gecreëerd om gunstig te reageren op de beperkingen die de gebruiker in de loop van zijn dagelijkse werk kan tegenkomen. De ContiVanContact 100 band is ontworpen om de totale efficiëntie in termen van verbruik te genereren. Zijn compound maakt een goede kilometrageprestatie mogelijk met een zeer goede verhouding tussen slijtage en afgelegde afstand. Deze prestatieverhouding wordt gerechtvaardigd door de goede belastingsverdeling en optimale grip wat genereert in een consistente en gelijkmatige slijtage. De ContiVanContact100 is een robuuste en betrouwbare band die zorgt voor een hogere schokbestendigheid. De structuur van deze band is versterkt en de stijvere zijwanden bevorderen een hogere rolweerstand. Dit helpt om het brandstofverbruik tot een minimum te beperken. Aangezien dit een professionele band is, is hij ontworpen om zware lasten in alle veiligheid te dragen. Zelfs bij zware belasting blijft de stabiliteit goed. De ContiVanContact 100 band is met name geschikt voor ambachtslieden, kleine bedrijven en algemeen goederenvervoer. De ContiVancoContact 100 band is geschikt voor de meeste professionele voertuigen waaronder Fiat Ducato, Iveco Daily, Mercedes Benz Sprinter, Mercedes Benz Vito, Mercedes Benz Viano en Nissan Cabstar. Het bestaat in 36 maten, van diameters R14’’ tot R17’’, die allemaal een gemiddeld decibelniveau van 72dB garanderen.
Sterke punten
- Goed algemeen rendement
- Zeer goede lange levensduur
- Bestand tegen zware belastingen
Het advies van Midas
Een band die perfect is aangepast aan een bedrijfsvoertuig. Zeer sterk, het ondersteunt grote gewichten en zorgt tegelijkertijd voor een hoge mate van veiligheid. Het is ook ideaal voor de ondersteuning van verschillende soorten rijden wat interessant kan zijn als bestuurders variëren !
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CVANCO100
Breedte van de band
215
Hoogte van de band
60
Diameter (in inches)
17
Laadindex van de band
109/107
Snelheidsindex van de band
T
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband