op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 215/65R15 T100 CONTI VANCONTACT 200 XL B-B-B-72

De sterke punten van dit product :
- Bestand tegen zware belastingen
- Uitstekende remprestaties
- Meer afgelegde kilometers
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
215 65 15 100 T
C
energy
A
B
B
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€109.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Een professionele band die past op de grootste merken van wegvoertuigen, die een hoog niveau van veiligheid en een goede rij-efficiëntie garandeert. De ContiVanContact 200 band is een premium « zomerband » die duurzaam en comfortabel is.
Eigenschappen
Een nieuwere versie van de professionele band van CONTINENTAL die veiliger en efficiënter is dan zijn voorganger. De ContiVanContact 200 is een zomerband die geschikt is voor commerciële en professionele voertuigen. Dit biedt hen een oplossing die economie en prestaties combineert. De ContiVanContact 200 band onderscheidt zich vooral door zijn goede wegligging op nat wegdek op het gebied van remmen en de mogelijkheid om aquaplaning te vermijden. Het loopvlakpatroon, met zijn talrijke afwateringskanalen, laat de blokken rubber toe om het asfalt te « vegen » en de weg echt te schrapen. Het directe contact van de band wordt begunstigd en het het remmen is dan optimaal. Het remvermogen op nat wegdek is ideaal voor korte afstanden. De ContiVanContact 200 is ook een duurzame band dankzij de verminderde rolweerstand. De verhoogde stijfheid van de zijwanden en de bandenstructuur, verbetert het brandstofverbruik . Een economisch argument dat des te interessanter is gezien de hoge kilometrage die mogelijk is. De stijfheid van de band heeft ook invloed op de structuur van het loopvlak, wat zorgt voor zeer goede rijeigenschappen en rijcomfort.De ContiVanContact 200 band is verkrijgbaar in 27 maten van diameters R15’’ tot R17’’. Sommige van deze maten zijn beschikbaar met de « RF » optie voor extra belasting. Erkend door alle grote fabrikanten van bedrijfsvoertuigen, past het goed op Renault Master, Renault Trafic, Mercedes-Benz Vito en Mercedes-Benz Viano.
Sterke punten
- Bestand tegen zware belastingen
- Uitstekende remprestaties
- Meer afgelegde kilometers
Het advies van Midas
De ContiVanContact 200 is zonder twijfel een zeer hoogwaardige band voor bedrijfswagens. Het is ideaal voor voertuigen die naar verwachting veel kilometers zullen afleggen in de zomer. Het garandeert veilige rijomstandigheden voor de aannemer en zijn bemanning.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CVANCO200
Breedte van de band
215
Hoogte van de band
65
Diameter (in inches)
15
Laadindex van de band
100
Snelheidsindex van de band
T
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband