CONTINENTAL 225/60R15 W96 CONTI ECOCONTACT 6 B-A-B-71

De sterke punten van dit product :
- Zeer hoge algemene prestaties
- Uitstekende energie-efficiëntie en lange levensduur
- Talrijke geïntegreerde innovaties
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
225 60 15 96 W
C
energy
A
B
B
C
D
E
tire rain
A
A
B
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€196.75
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
De nieuwste telg in de categorie « Eco » van Continental is een concentraat van innovaties die de band kenmerken voor zijn algemene uitmuntendheid. Ontwikkeld met het oog op het milieu, heeft het een zeer hoge grip, een opmerkelijke rijweerstand en een uitstekende handling.
Eigenschappen
De EcoContact 6 band van Continental is een zomerband die past op berlines, stadswagens en gezinsvoertuigen. Het onderzoek van het Duitse bedrijf richtte zich op de kwestie van de rolweerstand. Dit laatste wordt zo veel mogelijk gereduceerd om prestaties op het gebied van brandstofbesparing te bereiken. De EcoContact 6-band verlaagt het brandstofverbruik met 15% en verbetert in handling. Het onderscheidt zich door zijn vermogen om een kwaliteitsprestatie te bieden op de meeste evaluatiecriteria voor bestuurders, namelijk: brandstofbesparing, lange levensduur en remprestaties op nat wegdek. Hij krijgt een dubbele « A » volgens het Europese label. Bij het rijden, en dankzij de technologische ontwikkelingen van het bedrijf, vervormt de band niet. Het behoudt zijn aërodynamische vorm en zijn rolweerstand blijft zeer hoog. Het is een high performance band die tegelijkertijd geruststellend en comfortabel is. De asymmetrische profielstructuur en de schoudergroeven zorgen voor een goede waterafvoer. De technologische innovatie betreft het rubber dat bestaat uit een nieuwe generatie componenten « Green Chili 2.0». Een nieuwe combinatie van ecologische elementen, polymeren en innovatieve additieven. Naast de gemeten prestaties beperkt het ook het verlies van rubber tijdens de levensduur en vermindert het de CO2-uitstoot. Verkrijgbaar in meer dan veertig afmetingen (van diameters R13 tot R18), is het geschikt voor vele voertuigmodellen.
Sterke punten
- Zeer hoge algemene prestaties
- Uitstekende energie-efficiëntie en lange levensduur
- Talrijke geïntegreerde innovaties
Het advies van Midas
« Zijn hoge weerstand is niet ten koste gegaan van het rijcomfort. Het is een band die volledig is ontworpen om opmerkelijke prestaties te leveren. Het bedrijf maakt zijn beloften waar en toont dit zelfs in het nieuwe ontwerp van de zijwanden van de band. »
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CECOCO6
Breedte van de band
225
Hoogte van de band
60
Diameter (in inches)
15
Laadindex van de band
96
Snelheidsindex van de band
W
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband