OP1-22-tenor3 banners Landingpage desktop nl

CONTINENTAL 225/60R16 H105/103 VANCO CONTACT 2 6PR C-B-B-72

De sterke punten van dit product :
- Uitstekende rijcomfort
- Uitstekende rijeigenschappen
- Uitstekende weerstand tegen aquaplaning
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
225 60 16 105/103 H
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€181.66
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€19.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Een professionele band die zich vooral onderscheidt door zijn belofte van comfort. Continental gaat zelfs zo ver dat het «hetzelfde comfort als een auto »biedt. De Vanco Contact 2 band is geschikt voor bedrijfswagens waar robuustheid en betrouwbaarheid nog steeds de belangrijkste criteria zijn.
Eigenschappen
De Vanco Contact 2 band is een zomerband voor professioneel gebruik, recentelijk geproduceerd door het Duitse bedrijf. Deze versie van de professionele band biedt een hoog niveau van rijcomfort. CONTINENTAL wilde een band voor lichte vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen ontwikkelen die gelijkwaardig is aan een personenband. Het doel is om de technische vaardigheden te bieden die nodig zijn voor een professioneel voertuig en tegelijkertijd zeer comfortabele rijeigenschappen te garanderen. De uitdaging voor de band is om altijd bestand te zijn tegen zeer variabele belastingen en om bijzonder robuust te zijn voor wegen op werven, meer stedelijke wegen en de mogelijke schokken die gepaard gaan met deze terreinen (trottoirs, stoepranden, enz.). De Vanco Contact 2 band onderscheidt zich door zijn grote rijeigenschappen. Dit wordt bereikt door de stijfheid van de bandenschouder. Manoeuvres zijn eenvoudig uit te voeren en trajectvariaties worden soepel afgehandeld. Deze professionele band heeft een bevredigend gedrag op nat wegdek (de grip op nat wegdek wordt gewaardeerd tussen « B » en « C »). Het loopvlakpatroon en de rubberstructuur maken een goed waterbeheer mogelijk en bieden bescherming tegen aquaplaning. De band heeft een symmetrisch profiel, 3 brede langsgroeven en verschillende zijdelingse lamellen die de afvoer van water « mechaniseren ». De Vanco Contact 2 band bestaat in 5 maten van R13’’ tot R16’’.
Sterke punten
- Uitstekende rijcomfort
- Uitstekende rijeigenschappen
- Uitstekende weerstand tegen aquaplaning
Het advies van Midas
Met deze professionele band wilde Continental, naast de verwachte technische mogelijkheden, een uniek niveau van comfort bieden. Het is dus een slimme keuze voor bedrijfsvoertuigen die de neiging hebben om veel kilometers te maken.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
VANCOCO2
Breedte van de band
225
Hoogte van de band
60
Diameter (in inches)
16
Laadindex van de band
105/103
Snelheidsindex van de band
H
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband