op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 225/60R16 T111/109 VANCO ECO 8PR B-B-B-71

De sterke punten van dit product :
- Kostenbesparend
- Goede rijeigenschappen
- Goed gedrag op de weg
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
225 60 16 111/109 T
C
energy
A
B
B
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€153.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Een band die speciaal is ontworpen voor bedrijfswagen en transporters. De Vanco Eco band biedt essentiële veiligheidsvoorwaarden en draagt ook bij tot een lager brandstofverbruik wat interessant is voor een vakman.
Eigenschappen
CONTINENTAL heeft een band ontworpen die de zuinigste en voordeligste van alle banden is en tegelijkertijd profiteert van het beste van de Duitse technologie. De Vanco Eco band is een zomerband voor bedrijfsvoertuigen die belast zijn met het vervoer van personen en goederen. Deze nieuwe versie van de band zorgt voor een betere voetafdruk op de weg, waardoor het algemene veiligheidsniveau wordt verbeterd. Zijn speciale compound bevordert een goede grip op nat wegdek. De rubberen blokken, toegevoegd aan het design van de loopvlakstructuur, schuren de grond af en vegen het water effectief weg. Zo blijft het contact van het rubber op de weg behouden en zijn de remcondities optimaal zelfs bij regenachtig weer. De veiligheid wordt geoptimaliseerd en een goede wegligging wordt gegarandeerd. De Vanco Eco band van Continental heeft een relatief stijf profiel dat de rolweerstand optimaliseert. Een kenmerk dat uniek is voor deze professionele band en dat de prestaties et qui améliore les performances op het gebied van brandstofverbruik verbetert. Het biedt een economische benadering. Dezelfde bandstructuur maakt het mogelijk om de balans tussen de aandrijfkrachten en de belastingsverhouding aan te passen en zorgt voor goede rijeigenschappen. Deze laatste is vrijwel identiek aan die van een personenwagen. Op de weg biedt de Vanco Eco-band comfort omdat hij tot de stilste banden in zijn klasse (72dB) behoort. De Vanco Eco past op de meeste grote merken van professionele voertuigen, waaronder Mercede-Benz Viano, Mercedes-Benz Vito, Renault Master en Volkswagen T5. De Vanco Eco band bestaat alleen in diameter R16’’ en in 4 maten van 195mm tot 235mm breedte.
Sterke punten
- Kostenbesparend
- Goede rijeigenschappen
- Goed gedrag op de weg
Het advies van Midas
Een band die een niet te verwaarlozen economische benadering biedt, vooral omdat het professionele voertuig veel kilometers aflegt. Een goede kwaliteit / prijs / comfort verhouding. Geen fout mogelijk door het te selecteren !
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
VANCOECO
Breedte van de band
225
Hoogte van de band
60
Diameter (in inches)
16
Laadindex van de band
111/109
Snelheidsindex van de band
T
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband