CONTINENTAL 235/55R18 V100 CONTI CROSSCONTACT ATR FR D-C-B-71

De sterke punten van dit product :
- Uitstekende grip op weg en « off-road »
- Goede robuustheid en duurzaamheid van de band
- Hoog rolcomfort
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
235 55 18 100 V
C
energy
A
B
C
D
D
E
tire rain
A
B
C
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€189.67
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Een weg- en « off-road » band met diverse innovaties van het Duitse merk. De CrossContact ATR band onderscheidt zich door zijn degelijkheid en lange levensduur. Het zorgt voor een goede bandengrip en een uniek rijcomfort.
Eigenschappen
Een model van een off-road band die onlangs is uitgebracht vanuit de werkplaatsen van de Duitse fabrikant. De CrossContact ATR band is ontworpen als een « on-road bandd met een off-road « roeping » ». Het belooft goede prestaties op het gebied van grip, rijcomfort en rijvermogen. Het is uitgerust met verschillende technologieën van het Duitse merk die het mogelijk maken om een aangename rit aan te bieden, ongeacht het terrein. De structuur van het rubber bestaat uit talrijke kanalen, groeven en lamellen. Zo biedt het design van de rubberen blokken talrijke contactvlakken, wat zorgt voor een goede « grip » en tractie van de band. De samenstelling van de band is speciaal ontworpen om unieke voordelen te bieden. Het rubber is samengesteld uit een mengsel van silica, wat het bijzonder robuust maakt. Inderdaad; het krijgt een betere weerstand tegen schokken en sneden. De grip is nog meer versterkt, wat zorgt voor goede remprestaties op nat wegdek. Het Duitse merk CONTINENTAL heeft een innovatieve techniek ontwikkeld die zorgt voor een substantiële daling van het geluidsniveau veroorzaakt door de rolweerstand van de band. Het loopvlak is voorzien van « geluidsremmers » die zich aan de buitenzijde van de band bevinden. Deze versterkingen zorgen voor een aanzienlijk comfort en voor een aangename rijervaring. De CrossContact ATR band is verkrijgbaar in 21 maten van diameters R15’’ tot R20’’. Zo zijn er opties voor extra belasting (« XL ») en velgbescherming (« FR »).
Sterke punten
- Uitstekende grip op weg en « off-road »
- Goede robuustheid en duurzaamheid van de band
- Hoog rolcomfort
Het advies van Midas
Het Duitse bedrijf heeft zijn SUV-aanbod verrijkt met een aantal technologieën om ervoor te zorgen dat de SUV in de best mogelijke omstandigheden van avontuurlijke wegen kan genieten. Zonder twijfel een zeer betrouwbare band!
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CCROSCOATR
Breedte van de band
235
Hoogte van de band
55
Diameter (in inches)
18
Laadindex van de band
100
Snelheidsindex van de band
V
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband