op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 235/60R18 W107 CONTI CROSSCONTACT UHP XL FR AO D-B-B-72

De sterke punten van dit product :
- Band met hoge prestaties
- Uitstekende wegligging
- Goed remgedrag
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
235 60 18 107 W
C
energy
A
B
C
D
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€162.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
De « zomerband » voor krachtige SUV’s en 4x4 die de beste omstandigheden biedt op het gebied van wegligging en remmen bij hoge snelheden. Met de ContiCrossContact UHP band, weet de fabrikant CONTINENTAL ook een band aan te bieden met een uitmuntende handling en een lage rolweerstand.
Eigenschappen
Een zomerband voor krachtige en voornamelijk weg SUV’ & 4x4. Het ontwerp van de band zelf biedt een uitstekend antwoord op variaties in zowel de snelheid als het traject. De ContiCrossContact UHP band zorgt voor een « hoge rijprecisie » die een uitzonderlijke stabiliteit biedt, zowel in bochten als op rechte stukken bij « hoge snelheid ». Een band die een veilige wegligging biedt, met name dankzij de asymmetrische loopbandstructuur en het uitgebreide profiel. De bestuurder profiteert ook van het rijplezier dankzij deze zeer beweeglijke band die een goed rijcomfort biedt. De ContiCrossContact UHP band heeft een lage rolweerstand die het overmatige brandstofverbruik beperkt. Het heeft talrijke aanbevelingen gekregen van de Duitse pers en de ADAC (onafhankelijke bandenbeoordelingsinstantie), met name vanwege de uitstekende tractie op gras en modder en de zeer korte remweg, vooral op nat wegdek. Afhankelijk van de gekozen maat, kan de ContiCrossContact UHP band worden uitgerust met de SSR-technologie , de « anti-lekkage » van het Duitse merk. Dit systeem garandeert de mogelijkheid om te rijden gedurende 80 km, aan maximaal 80km/u, als je band lek rijdt. Deze laatste is uitgerust met versterkte flanken, waardoor je verder kan gaan tot de eerstvolgende garage. Andere opties zijn mogelijk op deze band, zoals extra belastingsindex (« XL ») en velgbescherming (« FR »). De ContiCrossContact UHP band is verkrijgbaar in verschillende maten van diameters R16’’ tot R23’’ en in breedtes van 235mm tot 305mm.
Sterke punten
- Band met hoge prestaties
- Uitstekende wegligging
- Goed remgedrag
Het advies van Midas
De controle over de trajecten en een goed weggedrag de belofte van deze band die goed past op krachtige SUV’s en 4x4. Het is perfect geschikt voor sportieve SUV’s.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CCROSCOUHP
Breedte van de band
235
Hoogte van de band
60
Diameter (in inches)
18
Laadindex van de band
107
Snelheidsindex van de band
W
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband