op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 235/65R16 R115/113 VANCO FOUR SEASON 2 8PR D-B-B-73

De sterke punten van dit product :
- Voordelige keuze
- Uitstekende grip op nat wegdek
- Combinatie van hoogwaardige technologieën
4-seizoenenband
european union flag
ENERG
Continental
235 65 16 115/113 R
C
energy
A
B
C
D
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise73db ABC
Eenheidsprijs :
€177.66
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
De VancoFourSeason2 band is een « 4-seizoenenband » ontwikkeld door CONTINENTAL voor bestelwagens en transporters. Deze professionele band is een combinatie van de beste technologieën die een goede grip in alle seizoenen garandeert.
Eigenschappen
De VancoFourSeason 2 is een premium band die de seizoenen zonder problemen doorstaat dankzij een combinatie van de beste technologieën van de Duitse fabrikant. Een mix tussen de voordelen van een sneeuwband en een zomerband die een winnende combinatie blijkt te zijn ten dienste van vakmannen. De Vanco FourSeason 2 is een zuinige en betrouwbare band. Het is een robuuste band die geschikt is voor zware ladingsvariaties en verschillende soorten rijgedrag. De structuur van de band is ontworpen met een innovatieve rubbersamenstelling die een superieure rolweerstand biedt. Een voordeel voor deze « professionele » band die het brandstofverbruik beperkt en een optimale levensduur biedt. Het zeer stijve loopvlak zorgt voor een hoog veiligheidsniveau, vooral bij het remmen op droog wegdek. De VancoFourSeason 2 band heeft een uitzonderlijke kwaliteit op nat en besneeuwd wegdekn in de winter. De gordel van de band is zo gevormd dat de brede langskanalen en de vele zijranden het water effectief afvoeren. Dit betekent dat de band een uitstekende grip/b> en goede tractie heeft in alle seizoenen. Deze remprestaties zijn optimaal. De Continental’s « all season » bedrijfswagenband is ook een economische oplossing omdat hij alle kwaliteiten heeft die nodig zijn om de weersomstandigheden te weerstaan en stilstand van het voertuig en de kosten voor het omwisselen van banden te vermijden. De Vanco FourSeason 2 band is perfect aangepast aan de grootste merken bedrijfsvoertuigen en bestelwagens; een meer in het bijzonder aan de Renault Master, Iveco daily en Mercedes-Benz Sprinter. De Vanco Four Season 2 band is verkrijgbaar in verschillende maten R16’’.
Sterke punten
- Voordelige keuze
- Uitstekende grip op nat wegdek
- Combinatie van hoogwaardige technologieën
Het advies van Midas
De VancoFourSeason 2 band blijkt een strategisch verantwoorde keuze voor vakmannen. Een duurzame band die door de eeuwen heen loopt en geen omwisselingskosten met zich meebrengt.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
VANCO4S2
Breedte van de band
235
Hoogte van de band
65
Diameter (in inches)
16
Laadindex van de band
115/113
Snelheidsindex van de band
R
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
4-seizoenenband