op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 245/40R20 Y99 CONTI SPORTCONTACT 5P XL MO FR D-A-B-72

De sterke punten van dit product :
- Aanpasbaar aan de verschillende asposities
- Biedt een uitstekende grip & weggedrag
- Heeft een uitstekende nauwkeurigheid van het traject
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
245 40 20 99 Y
C
energy
A
B
C
D
D
E
tire rain
A
A
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€253.75
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Een « zomerband » voor krachtige en sportieve voertuigen. De ContiSportContact 5 P band is vooral geschikt voor auto’s met een variabele belasting op de voor- en achteras. Zijn prestaties worden erkend door de meeste prestigieuze autofabrikanten.
Eigenschappen
De zomerband ContiSportContact 5P is door CONTINENTAL ontwikkeld om een speciale aanbieding te doen voor voertuigen met multidirectionele voor-/achterassen. Hij is daarom perfect geschikt voor SUV’s, 4x4 en andere berlines met verschillende rijstijlen. Het is het innovatieve rubber, « Black Chilli » genoemd, dat de prestaties van de band verbetert in functie van het beoogde gebruik. Ook de structuur van de ContiSportContact 5 P band maakt het mogelijk om de grip van de band aan te passen aan de positie van de gekozen as, de gekozen rijstijl en de rijsnelheid. De prestaties van de band zijn geoptimaliseerd voor nerveus of sportief rijden. Hij ligt perfect op de weg en reageert volledig op gelijktijdige veranderingen in het traject. Als gevolg daarvan zijn de remprestaties op nat en droog wegdek hoog en is het een van de kortste remafstanden in zijn klasse. De ContiSportContact 5P band beschikt over de beste technologieën van het Duitse bedrijf (te zien op basis van de gekozen dimensie). Te beginnen met het « SSR »-systeem de « Runflat » technologie van het merk voor standaardmaten banden en velgen : een methode die het reservewiel in geval van een lekke band vervangt. Het kan ook worden uitgerust met de « ContiSeal » technologie die elke lekke band in het loopvlak onmiddellijk afdicht met een geïntegreerde gel. Deze verschillende opties zijn beschikbaar afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De Conti Sport Contact 5P band is verkrijgbaar in diameters R18’’ tot R22’’. Het is bijzonder geschikt voor sportauto's en krachtige berlines.
Sterke punten
- Aanpasbaar aan de verschillende asposities
- Biedt een uitstekende grip & weggedrag
- Heeft een uitstekende nauwkeurigheid van het traject
Het advies van Midas
De Duitse fabrikant maakt zijn belofte waar door een uitzonderlijke rijervaring te claimen met de ContiSportContact 5 P band. Een merk dat de beslissing heeft genomen om een product te ontwikkelen dat specifiek gericht is op de eisen van voertuigen met variabele assen.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CSPOCO5P
Breedte van de band
245
Hoogte van de band
40
Diameter (in inches)
20
Laadindex van de band
99
Snelheidsindex van de band
Y
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband