op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 245/50R19 V WINTERCONTACT TS 860 XL

De sterke punten van dit product :
- Hoogwaardige winterband
- Innovatieve technologieën inbegrepen
- Verbeterde remprestaties en veiligheid
winterband
european union flag
ENERG
Continental
245 50 19 105 V
C
energy
A
B
C
D
E
tire rain
A
B
C
D
E
tire snow
Eenheidsprijs :
€212.66
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Dit is de gloednieuwe winterband uit de werkplaatsen van CONTINENTAL. Uitgerust met de nieuwste innovaties van het merk, biedt de WinterContact TS860 band een extra niveau van veiligheid op het gebied van wegligging en remprestaties op besneeuwde en ijzige wegen.
Eigenschappen
De WinterContact TS860 band is een sneeuwband die recentelijk is uitgebracht in de werkplaatsen van de grote Duitse fabrikant. Het onderscheidt zich vooral door zijn goede remprestaties en uitstekende grip op om het even welke winterse wegdek. Om dit te bereiken, zijn er sinds zijn voorganger (de WinterContact TS850 band) verschillende innovaties geïntroduceerd. De WinterContact TS860 band is voorzien van de nieuwe « Cool Chili » structuur gecreëerd door Continental. Een evolutie die betrekking heeft op de samenstelling van de band zelf. Deze laatste is verrijkt met de component « Maximum Traction Silica » (type silica) die het mogelijk maakt om uitstekende grip op nat wegdek te bereiken. Deze nieuwe samenstelling maakt het rubber flexibeler ; het gedraagt zich beter op natte wegen door een groter contactpunt met de weg te creëren en een soort van dam te vormen. Het water wordt massaal afgevoerd. Het resultaat is betere remprestaties op ijzige, natte of besneeuwde wegen. Een andere innovatie is de « Liquid Layer Drainage » dat de remweg radicaal verkort op met ijzel en ijs bedekte wegen. Dankzij een uitgebreide 3D lamelkanaalsysteem, drukt de band het water of de sneeuw verder samen om het te evacueren. En tot slot, de « Snow Curve+ » technologie die zorgt voor een betere algemene grip, vooral in de bochten op sneeuw. De band behoudt zijn grip, het « komt niet los » in het midden van een bocht. De WinterContact TS860 « winterband » is geschikt voor berlines en wegvoertuigen in het algemeen. De band bestaat in verschillende maten, van velgen R13’’ tot R17’’.
Sterke punten
- Hoogwaardige winterband
- Innovatieve technologieën inbegrepen
- Verbeterde remprestaties en veiligheid
Het advies van Midas
Geen enkele aarzeling om deze nieuwe sneeuwband van CONTINENTAL te kiezen. Het biedt een superieur niveau van veiligheid, vooral bij het remmen op gladde wegen of in extreme weersomstandigheden. Het houdt zich aan zijn beloftes als het gaat om de wegligging van de auto!
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
WTCOTS860
Breedte van de band
245
Hoogte van de band
50
Diameter (in inches)
19
Laadindex van de band
105
Snelheidsindex van de band
V
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
winterband