op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 255/50R18 V106 WINTERCONTACT TS 850P

De sterke punten van dit product :
- Hoge prestaties in de winter
- Gegarandeerd rijgevoel
- Talrijke technologieën inbegrepen
winterband
european union flag
ENERG
Continental
255 50 18 106 V
C
energy
A
B
C
D
E
tire rain
A
B
C
D
E
tire snow
Eenheidsprijs :
€251.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Een « sportieve » band die de beste remprestaties en stabiliteit in de winter biedt. Uitgerust met verschillende CONTINENTAL technologieën, is hij bijzonder geschikt voor het rijden met sensaties.
Eigenschappen
De WinterContact TS 850P band van CONTINENTAL is een sneeuwband die sportief rijden mogelijk maakt, zelfs bij sneeuw of regen en bij lage temperaturen. Meer in het algemeen is het opmerkelijk in termen van rijprecisie, het bieden van een goede wegligging in bochten en in het terugwinnen van het traject. Het combineert verschillende technologieën die zijn ontwikkeld door de Duitse fabrikant. Het « PrecisionPlus » systeem biedt meer rijcomfort en een betere handling op sneeuw. De « S-GRIP » technologie die betrekking heeft op het nieuwe, stijvere profiel, biedt uitstekende trekkracht op sneeuw. De band « grijpt » de grond vast en evacueert de sneeuw met behulp van de vele microgroeven die zich op het rubber bevinden. Het « ActiveBand » systeem heeft betrekking op het loopvlak. Deze laatste, die zachter is, maakt het mogelijk om tijdens het rijden grotere blokken rubber te vormen om zo meer grip te krijgen en zorgt voor aanzienlijk kortere remwegen op natte ondergrond. Het water wordt via de kanalen afgevoerd, het contact met het asfalt blijft behouden. Afhankelijk van de gekozen maat, kan de ContiWinter TS850P sportband worden uitgerust met de door het Duitse bedrijf ontwikkelde « anti lek » technologieën. Ofwel het SSR-systeem, die de « Runflat » technologie van het merk is, en de mogelijkheid biedt omt tot 80km/u te rijden zonder reservewiel te plaatsen. Ofwel de Contiseal technologie, waardoor een gel in de band de opening, veroorzaakt door een vreemd voorwerp, tijdelijk zal blokkeert. De Conti WinterContact TS 850P band werd in oktober 2014 erkend als « Voorbeeldige » tijdens de tests georganiseerd door de Duitse AutoBild Sportscars organisatie. De ContiWinterContact TS850P band is geschikt voor wegvoertuigen, van het type compacte, berlines, SUV en 4x4. Deze band is dus verkrijgbaar in verschillende maten, van diameters R15’’ tot R22’’.
Sterke punten
- Hoge prestaties in de winter
- Gegarandeerd rijgevoel
- Talrijke technologieën inbegrepen
Het advies van Midas
Een winterband voor geschikt voor het nerveus rijden. Het heeft een geavanceerd niveau van technologie die zorgt voor een goede controle van de trajecten en biedt sensaties met behoud van de verkeersveiligheid.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
WTCOTS850P
Breedte van de band
255
Hoogte van de band
50
Diameter (in inches)
18
Laadindex van de band
106
Snelheidsindex van de band
V
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
winterband