landingpage-desktop-nl-conti

CONTINENTAL 265/50R20 H111 WINTERCONTACT TS 850 XL AO C-B-B-73

De sterke punten van dit product :
- Uitstekende remprestaties in de winter
- Bevordert brandstofbesparing
- Goede levensduur van de band
winterband
european union flag
ENERG
Continental
265 50 20 111 H
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise73db ABC
tire snow
Eenheidsprijs :
€308.27
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Een winterband die een grote stabiliteit en een goede wegligging op de weg biedt in alle winteromstandigheden. Door zijn samenstelling en structuur heeft hij een bijzonder goede rolweerstand en beperkt hij dus het overmatige brandstofverbruik.
Eigenschappen
De WinterContact TS 850 band van Continental is een « winterband », of een sneeuwband, die veilige rijomstandigheden biedt. Het is een band waarvan de structuur soepel blijft zonder te vervormen. Hij hecht zich perfect aan natte of ijzige wegen, en garandeert een grote wegligging en een uitstekend rij- en remgedrag op winterse wegen. De voetafdruk van de band op de grond is breder dankzij de samenstelling van het rubber dat de band aanzienlijk elastischer maakt. De band reageert beter op elkaar, afhankelijk van het feit of hij zich op een droog, bevroren of nat wegdek bevindt. Het loopvlak van de band heeft talrijke lamellen en groeven die een « V » structuur vormen die bijdragen tot een verminderde rolweerstand eneen goede trekkracht. Deze zelfde kwaliteiten zorgen voor een relatief brandstofefficiënte band. Dankzij de structuur van de band blijven de contactzones met het asfalt behouden en is de waterafvoer optimaal dankzij de bredere kanalen aan de zijkant van de band. In vergelijking met zijn voorganger (TS 830), heeft de WinterContact TS850 winterband de remprestaties op sneeuw, ijs en nat wegdeken verbeterd. Hij is ook als « goed » beoordeeld door de onafhankelijke Duitse ADAC. Afhankelijk van de gekozen bandenmaat kan de Conti-WinterContact TS850 worden uitgerust met CONTISEAL-technologie. Een technologie ontwikkeld om een band, doorboord door een vreemd voorwerp, onmiddellijk te dichten. Een gel in de band blokkeert de opening, waardoor de bestuurder bij een lekke band niet meteen de band hoeft te vervangen. De Conti-WinterContact TS850 band is geschikt voor personenvoertuigen : de middelgrote berlines en compacte voertuigen. Deze band is verkrijgbaar in verschillende maten, van diameters R14’’ tot R16’’.
Sterke punten
- Uitstekende remprestaties in de winter
- Bevordert brandstofbesparing
- Goede levensduur van de band
Het advies van Midas
Een winterband die het brandstofverbruik reduceert. Het maakt reizen in winteromstandigheden veiliger door een goede grip op sneeuw of natte ondergrond te bieden. De ContiWinterContact TS850 band biedt Duitse technologie tegen de beste prijs.
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
WTCOTS850
Breedte van de band
265
Hoogte van de band
50
Diameter (in inches)
20
Laadindex van de band
111
Snelheidsindex van de band
H
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
winterband