OP1-22-tenor3 banners Landingpage desktop nl

CONTINENTAL 265/65R17 H112 CONTI CROSSCONTACT RX XL

De sterke punten van dit product :
- Uitstekende trekkracht in alle omstandigheden
- High performance band
- Comfortabel en rustig rijplezier
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
265 65 17 112 H
C
energy
A
B
C
D
E
tire rain
A
B
C
D
E
Eenheidsprijs :
€164.35
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€19.50

Technische eigenschappen

Gebruik
De nieuwe band voor de SUV’s, 4x4 en Crossover van Continental is een wegband die bestand is tegen extreme situaties. Het wordt gekenmerkt door een zeer hoog niveau van comfort in termen van geluid en handling.
Eigenschappen
De CrossContact RX band is geschikt voor SUV’s, 4x4 en Crossover. Een hoge comfortband, ontworpen om voornamelijk op de weg te worden gebruikt, maar ook geschikt voor « On /off-road » (90/10). Het merk « M+S » (Mud & Snow : Modder en Sneeuw) dat zijn legitimiteit voor het beoefenen van paden bewijst, staat garant voor het gebruik op gladde ondergronden in moeilijke omstandigheden. Het biedt uitstekende trekkracht en zeer hoge remprestaties op nat wegdek. Deze « high performance » trekkracht op nat en besneeuwd wegdek is mogelijk dankzij de vele 3D-lamellen die zich in het bandenprofiel bevinden. Op dezelfde manier zorgen het asymmetrische loopvlakpatroon en het buitenste profiel, dat meer « afgerond » is dan het binnenste profiel, voor een soepele rit. De CrossContact RX band kenmerkt zich door het behoud van het rijcomfort en de rust in het passagiersruimte. Technologische vaardigheden erkend door de grote prestigieuze automerken. Het is gehomologeerd door Jeep, Mercedes-Benz, Land Rover, Nissan, Honda en Porsche. Dit unieke rijcomfort maakt ook een sportieve rijgedrag mogelijk. Tijdens tests toont de bandvoetafdruk een harmonieus en strategisch contact van de lamellen en de rubberblokken met de weg. Sneeuw of water wordt zonder problemen verwijderd om een bijtende « grip » te behouden.
Sterke punten
- Uitstekende trekkracht in alle omstandigheden
- High performance band
- Comfortabel en rustig rijplezier
Het advies van Midas
« Deze band is een verzameling van technologische innovaties ten behoeve van het rijcomfort. Het geeft ook een « goede gevoel » om in alle situaties echt de controle te houden. Met de CrossContact RX-band ervaart u de Duitse spitstechnologie. »
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CCROSCORX
Breedte van de band
265
Hoogte van de band
65
Diameter (in inches)
17
Laadindex van de band
112
Snelheidsindex van de band
H
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband