op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 275/45R19 V108 CONTI 4X4 CONTACT XL FR D-C-B-73

De sterke punten van dit product :
- Zeer goede wegligging
- Zeer comfortabel rijden
- Band voor SUV en 4x4
4-seizoenenband
european union flag
ENERG
Continental
275 45 19 108 V
C
energy
A
B
C
D
D
E
tire rain
A
B
C
C
D
E
tire noise73db ABC
Eenheidsprijs :
€201.66
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Een « zomerband » voor 4x4 en SUV’s. Met de Conti4x4Contact, biedt CONTINENTAL een hoog niveau van rijcomfort en stabiliteit. De expertise van de fabrikant maakt het ook mogelijk om aquaplaning te bestrijden.
Eigenschappen
De Conti4x4Contact band van CONTINENTAL is een zomerband voor SUV’s en « 4x4 », voornamelijk op asfaltwegen en off-roads met lage eisen. De Duitse bandenfabrikant heeft een band gecreëerd die zich vooral onderscheidt door het goede gevoel van comfort dat hij bezorgt. Het maakt het verschil door een bijzonder aangename rijervaring te bieden. De loopvlakstructuur van de band bestaat uit 4 brede groeven die water laten circuleren. De laterale ribben zijn verantwoordelijk voor de evacuatie ervan. Het contact van het rubber met het asfalt is dus bevoorrecht en de risico's van aquaplaning zijn beperkt. Het symmetrische loopvlakpatroon, bestaande uit massieve rubberen blokken aan de buitenzijde en dunnere blokken aan de binnenzijde, zorgt voor een uitstekende tractie. De CONTINENTAL Conti4x4xContact band belooft een goede stabiliteit en een goede wegligging. De Conti4x4Contact band heeft van de pers en onafhankelijke Duitse organisaties uitstekende evaluaties ontvangen met betrekking tot het lage geluidsniveau: het rolgeluid is laag. Afhankelijk van de gekozen maat kan de Conti4x4Contact band worden uitgerust met het SSR-systeem (de « Runflat » technologie van Continental). Een ingebouwde noodoplossing in geval van een lekke band. Dit systeem laat het voertuig toe om tot 80 km/u te rijden zonder dat de band onmiddellijk vervang moet worden. De Conti4x4Contact band is verkrijgbaar in verschillende maten van diameters R15’’ tot R19’’.
Sterke punten
- Zeer goede wegligging
- Zeer comfortabel rijden
- Band voor SUV en 4x4
Het advies van Midas
Een band die ideaal is voor SUV’s. Het rijden is zeer aangenaam met de Conti4x4Contact band. Een aanwinst voor het comfort van voertuigen die er niet altijd om bekend staan. Met de Conti4x4Contact, profiteert je ook van de voordelen van de Duitse toptechnologie !
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
C4X4CO
Breedte van de band
275
Hoogte van de band
45
Diameter (in inches)
19
Laadindex van de band
108
Snelheidsindex van de band
V
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
4-seizoenenband