OP1-22-tenor3 banners Landingpage desktop nl

MICHELIN 175/65R14 H86 CROSSCLIMATE XL C-B-A-69

De sterke punten van dit product :
- Uitstekende veelzijdigheid
- Duurzame « V »-structuur
- Michelin-garantie, zelfs als deze versleten is
4-seizoenenband
european union flag
ENERG
Michelin
175 65 14 86 H
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise69db ABC
Eenheidsprijs :
€74.35
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€19.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Michelin heeft een 4-seizoenenband voor personenauto's ontwikkeld. Het wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid: het houdt zich vast aan de weg in alle weersomstandigheden, zelfs in de meest barre. Het is de eerste « 4-seizoenenband » met het « 3PMSF-label », meestal toegeschreven aan winterbanden.
Eigenschappen
Een « 4-seizoenenband » die geschikt is voor personenvoertuigen, type berline, gezinsauto's en kleine stadswagen. De CROSSCLIMATE-band van de Franse fabrikant is ontworpen om alle seizoenen te weerstaan en een comfortabele rijervaring te bieden. Het onderscheidt zich door het in staat zijn om dezelfde vaardigheden te hebben als een winterband. Het is "3PMSF"-gecertificeerd (3 Peak Mountains Snow Flake), dat is de certificering die een optimaal gebruik op sneeuw of ijs garandeert. De profielstructuur is ontworpen om de zwaarste winterse omstandigheden te weerstaan. Gesneden in een « V-vormig » profiel en uitgerust met innovatieve rubberen blokken, slaagt hij erim om de blokken ijs en/of sneeuw te « breken » en te evacueren. De « grip » van de band wordt aangevuld met zelfblokkerende lamellen, die zorgen voor een zeer hoge mate van grip. Deze band heeft ook zeer goede remprestaties op zowel natte als droge wegdek. Het biedt een hoog rijcomfort met een laag geluidsniveau gemeten bij gemiddeld 68dB. De CROSSCLIMATE-band is verkrijgbaar in 6 maten : van diameters R14’’ tot R18’’ en van 165mm tot 225mm breed. De meeste zijn gemarkeerd met de extra belastingsindex (XL = Extra Load). Een indicator die aangeeft dat de band een betere mechanische weerstand heeft en bovengemiddelde grip en tractie biedt.
Sterke punten
- Uitstekende veelzijdigheid
- Duurzame « V »-structuur
- Michelin-garantie, zelfs als deze versleten is
Het advies van Midas
« De keuze voor een Michelin-band is de garantie dat je kan rekenen op de knowhow van de grote Franse fabrikant. De hoge technische vaardigheden van deze 4-seizoenenband bieden een zeer hoge kwaliteit van de totale prestaties. Een keuze die ongetwijfeld gericht is op duurzaamheid ! »
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
CROSSCLIM
Breedte van de band
175
Hoogte van de band
65
Diameter (in inches)
14
Laadindex van de band
86
Snelheidsindex van de band
H
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
4-seizoenenband