op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

MICHELIN 195/65R16 R104/102 AGILIS + C-B-B-70

De sterke punten van dit product :
- Stevige band met dubbel karkas
- Bevordert brandstofbesparing
- Doeltreffend bij het remmen
zomerband
european union flag
ENERG
Michelin
195 65 16 104/102 R
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise70db ABC
Eenheidsprijs :
€137.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Het is de « zomerband » voor bestelwagens. De AGILIS+ is de nieuwe versie van de AGILIS-band, die al bekend staat om zijn degelijkheid en lange levensduur. Deze nieuwe versie is uitgerust met MICHELIN technologieën om de remwerking te verbeteren en grotere besparingen te genereren.
Eigenschappen
Dit is de « zomerband » die speciaal is ontwikkeld voor bestelwagens. De Agilis+-band is technologisch geavanceerder dan zijn voorganger, de Agilis-band. Dankzij het met silica verrijkte rubber is het een veilige band en heeft het zich bewezen bij het remmen op nat wegdek. Tijdens tests die in 2012 door de keuringsinstanties zijn uitgevoerd, remt de AGILIS+-band 2 meter korter dan het oude model (geteste band 195/65 R16). Het is een band dat bedoeld is om duurzaam te zijn. Het legt lange afstanden af en zijn kwaliteiten blijven op peil, zelfs wanneer het een geavanceerd niveau van slijtage heeft bereikt. Ook hier heeft MICHELIN zijn expertise ten dienste gesteld van een lange levensduur. Dankzij het diepe loopvlakprofiel blijft de AGILIS+-band betrouwbaar, zelfs met een minimum van 2 mm van de loopvlakstructuur. De AGILIS +-band is bijzonder sterk. Het is uitgerust met 8 beschermschilden aan de zijkanten van de band, waardoor deze bijzonder goed bestand is tegen stoten. Geïnspireerd door de praktijken die worden gebruikt voor « vrachtwagenbanden », zijn de zijkanten voorzien van extra rubber om schokdempers te vormen. Ze vormen ook een versterking, zoals een dubbel karkas, waardoor een aanzienlijke verhoging van de bandenspanning mogelijk is. Het gehele van zijn vaardigheden maakt van hem een bijzonder zuinige band. Over een afstand van 70 000km, genereert de AGILIS+-band een brandstofbesparing van ongeveer 150L ten opzichte van het vorige model (afhankelijk van het rijgedrag, de voertuig en de motor). De AGILIS+-band bestaat in diameters R15’’, R16’’ en R17’’, in de breedtes 185mm tot 235 mm en met een hoogte die varieert van 55% tot 75% van zijn breedte.
Sterke punten
- Stevige band met dubbel karkas
- Bevordert brandstofbesparing
- Doeltreffend bij het remmen
Het advies van Midas
De Agilis + band is een referentieband voor bedrijfsvoertuigen. Het voldoet aan de verwachtingen van professionelen en bedrijfsleiders die een duurzaam en zuinig product willen. Zeer robuust, ideaal voor voertuigen met vaak wisselende chauffeurs.
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
AGILIS+
Breedte van de band
195
Hoogte van de band
65
Diameter (in inches)
16
Laadindex van de band
104/102
Snelheidsindex van de band
R
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband