MICHELIN 195/65R16 V92 PRIMACY 4

De sterke punten van dit product :
- Betere levensduur op de markt
- Uitstekende remprestaties
- Gegarandeerd hoge prestaties, zelfs bij slijtage
zomerband
european union flag
ENERG
Michelin
195 65 16 92 V
C
energy
A
B
C
D
E
tire rain
A
B
C
D
E
Eenheidsprijs :
€184.36
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Michelin's nieuwe zomerband biedt een optimale oplossing op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Nieuw of versleten, het blijft effectief in grip en remwerking. Verschillende maten beschikbaar voor gewone voertuigen van kleine stadswagen tot weg- of sportberline, monospaces of SUV.
Eigenschappen
De Franse leider Michelin gebruikt zijn expertise om een zomerband aan te bieden die technologisch is ontworpen om zo duurzaam mogelijk te zijn. Het merk zorgt dus voor een extra 18.000 km (gemiddeld te nuanceren volgens het soort rijgedrag), in vergelijking met andere banden in zijn categorie. Nieuw of versleten blijft de band vertrouwbaar en veilig. De keuze voor de Michelin Primacy 4-band is de garantie voor een hoog veiligheidsniveau, zelfs wanneer de slijtage-indicator wordt bereikt. Als bewijs daarvan remt de PRIMACY 4-band 2,8 meter korter dan het gemiddelde van de geregistreerde remprestaties tijdens remtests met een gevorderde slijtage. Om deze resultaten te bereiken, heeft Michelin de samenstelling van de band zelf gewijzigd om de grip te verbeteren. De PRIMACY 4-band is gemaakt van een nieuw polymeer waardoor een nieuwe structuur van de band mogelijk is, en biedt dus een uitstekende waterafvoer. Dit laatste gebeurt zelfs wanneer de band versleten is: 22% meer water wordt afgevoerd dan zijn voorganger (PRIMACY 3 "zomerband"). De banden zijn ook uitgerust met nieuwe slijtage-indicatoren. Dit zijn markeringen aan de onderkant van de groef, die het gemakkelijker maken voor het oog om de mate van slijtage van de band vast te stellen. Het is nu gemakkelijker om te weten wanneer ze moeten worden vervangen. De PRIMACY 4-band is ontworpen om aan de hoge veiligheidseisen te voldoen, zelfs na slijtage. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en is daarom geschikt voor kleine stadswagen, berlines, monospaces en SUV's.
Sterke punten
- Betere levensduur op de markt
- Uitstekende remprestaties
- Gegarandeerd hoge prestaties, zelfs bij slijtage
Het advies van Midas
Om deze op sneeuw te hebben getest, houdt de PRIMACY 4-band zich aan zijn belofte. Nieuw of versleten, zijn remprestaties zijn onmiskenbaar. Het blijft een interessante investering, wetende dat het een bovengemiddelde levensduur heeft. Het is de nummer 1 in levensduur van de zomerbanden.
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
PRIMACY4
Breedte van de band
195
Hoogte van de band
65
Diameter (in inches)
16
Laadindex van de band
92
Snelheidsindex van de band
V
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband