op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

MICHELIN 225/45R19 W96 PILOT SPORT PS4 XL B-A-B-71

De sterke punten van dit product :
- Uitgerust met « Dynamic Response » technologie
- Nauwkeurig rijden
- Uitstekend veiligheidsniveau op nat wegdek
zomerband
european union flag
ENERG
Michelin
225 45 19 96 W
energy
A
B
B
C
D
E
tire rain
A
A
B
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€236.35
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Uitgerust met « Dynamic Response » technologie, is de PILOTE SPORT 4 een band die zeer goed inspeelt op de eisen van het sportief rijden. Het past zich voortdurend aan het traject aan en zorgt voor een veilige en emotioneel geladen ervaring.
Eigenschappen
De ervaring van de Franse fabrikant op het gebied van competitie heeft hem in staat gesteld een band te ontwikkelen die door de autofabrikanten wordt erkend. De PILOT SPORT band onderscheidt zich door zijn unieke en hybride binnenband. Michelin heeft namelijk speciaal een nylon- en vezelstructuur samengesteld die bijzonder goed bestand is tegen hitte. Op deze manier blijft de bandenstructuur permanent reageren op variaties in trajecten en verschillende soorten wegdek. Het is de « Dynamic Response » technologie die van de band een precieze tussenpersoon maakt tussen de controle over het stuurwiel en de grip op de weg, zoals een instant vertaler. Een specificiteit die zich vertaalt in een uitstekende beheersing van de trajecten en een levendig gedrag van het voertuig. De structuur van de PILOT SPORT 4 band biedt een goede veiligheid op nat wegdek. De samenstelling van het rubber op basis van polymeren en siliciumdioxide in combinatie met het bandenontwerp zorgt voor goede remprestaties. Zijn structuur is uitgerust met brede en diepe kanalen die de afvoer van water vergemakkelijken. De drainage is optimaal om de beste grip op de grond te bieden, zodat de band in contact blijft met het asfalt. De PILOT SPORT 4 is een innovatieve band die in 2017 meerdere malen is bekroond in de categorie « zomerband ». Hij is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de optie van het geïntegreerde geluiddempingssysteem (Akoestisch), de versterkte belastingsindex (XL) en de optie van de geïntegreerde « runflat » technologie (ZP), waarmee je vlak kan rijden. De PILOT SPORT 4 band is geschikt voor krachtige personenwagens. Het is verkrijgbaar in diameters van 16'' tot 21'' inch en in verschillende mogelijke maten.
Sterke punten
- Uitgerust met « Dynamic Response » technologie
- Nauwkeurig rijden
- Uitstekend veiligheidsniveau op nat wegdek
Het advies van Midas
Michelin heeft een « slimme », band ontworpen die sterk reageert op sportief rijden. Het is een band die ons echte sensaties laat voelen. Een technologie die geruststellend is door zijn goede remprestaties op nat wegdek
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
PILSPPS4
Breedte van de band
225
Hoogte van de band
45
Diameter (in inches)
19
Laadindex van de band
96
Snelheidsindex van de band
W
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband