op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

MICHELIN 235/55R17 V103 CROSSCLIMATE SUV XL B-B-A-69

De sterke punten van dit product :
- Geschikt voor alle seizoenen
- Reactief, zelfs op een geavanceerd niveau van slijtage
- Beperkt het brandstofverbruik
4-seizoenenband
european union flag
ENERG
Michelin
235 55 17 103 V
energy
A
B
B
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise69db ABC
Eenheidsprijs :
€191.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Michelin heeft een unieke band ontwikkeld die zorgt voor een goede remkwaliteit en een aangename trekkracht in alle seizoenen. Het is een band die voor 100% bestemd is voor SUV's op de weg. Het zorgt voor een perfecte grip en optimaliseert het brandstofverbruik.
Eigenschappen
De MICHELIN CROSSCLIMATE SUV-band is de « 4-seizoenenband » voor de SUV's en 4x4's. Het is het resultaat van een combinatie van technologieën die het mogelijk maakt om aan verschillende klimatologische variaties te worden onderworpen. MICHELIN heeft de juiste mix gevonden tussen een uitgebreide rubbersamenstelling en een passend design voor dit type voertuig. De samenstelling van het materiaal heeft het mogelijk gemaakt om een stugge zone in de zijwand van de band en een tweelaags karkas te combineren. Een nieuwe architectuur die zowel op het gebied van grip als op het gebied van het brandstofverbruik een duidelijk voordeel biedt. De Franse firma heeft voor deze « all seasons » SUV-band een heel bijzonder profiel gecreërd. Het is een « V »-vormige uitsnijding die zorgt voor een goede afvoer van water of sneeuw. Bij nat of droog weer heeft de CROSSCLIMATE SUV-band uitstekende remresultaat behaald. Meer bepaald is het de combinatie van rubberblokken gemengd met 3D-lamellen die toelaat om de bodem « vast te grijpen » en een constante trekkracht en een opmerkelijke remming op besneeuwde of op droge bodems op te merken. Deze band is perfect geschikt voor 100% gebruik op de weg. Het wordt aanbevolen om het matig te gebruiken op wegen. Het hebben van een dergelijke band betekent ook genieten van de voordelen van het Franse merk, dat voortdurend uitstekende remprestaties belooft, ongeacht de mate van slijtage van de band. Een belangrijke belofte van veiligheid. De MICHELIN CROSSCLIMATE SUV-band bestaat in diameters van 16'' tot 20'' inch, hoogte 45 tot 70 en breedte 215 tot 285.
Sterke punten
- Geschikt voor alle seizoenen
- Reactief, zelfs op een geavanceerd niveau van slijtage
- Beperkt het brandstofverbruik
Het advies van Midas
Een waardevolle en duurzame investering voor diegenen die niet elke 6 maanden hun banden willen vervangen. Het kan gemakkelijk omgaan met zeer variabele weersomstandigheden en past zich aan aan besneeuwde, natte of droge wegdek. Michelin's reputatie voor een lange levensduur van de banden is een extra troef. 
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
CROSSCLIMS
Breedte van de band
235
Hoogte van de band
55
Diameter (in inches)
17
Laadindex van de band
103
Snelheidsindex van de band
V
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
4-seizoenenband