op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

MICHELIN 235/75R15 H109 LATITUDE CROSS XL C-C-B-71

De sterke punten van dit product :
- Uitgerust met hoogwaardige technologie « off-road »
- Geluidscomfort van een wegband
- Geschikt voor een grote verscheidenheid aan bodems
zomerband
european union flag
ENERG
Michelin
235 75 15 109 H
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
C
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€166.67
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
De « zomerband » voor 4x4, compacte en premium SUV's. Hij combineert de geluidskwaliteiten van wegbanden met de uitstekende trekkracht en grip van « off-roadbanden ». De LATITUDE CROSS-band is betrouwbaar en perfect geschikt voor weg- of rotspaden.
Eigenschappen
De Michelin LATITUDE CROSS-band is de « zomerband » voor 4x4's, compacte SUV's, middelgrote en premium SUV's. Het is ontworpen om te rijden in alle situaties en op een grote verscheidenheid aan ondergronden : 65% weg en 35% off-road. De LATITUDE CROSS-band is bijzonder comfortabel om op te rijden. Het Franse bedrijf heeft een specifiek profiel gecreëerd dat het aangenaam maakt om op te rijden: de schouder van de band bestaat uit talrijke rubberen blokken van verschillende afmetingen en afstanden. De gebogen vorm van de profielblokken werd speciaal ontworpen zodat het contact tussen de band en de weg tot stand komt via een progressieve afrolbeweging. Zo wordt de geluidshinder verminderd en bereikt de band uitstekende prestaties voor zijn categorie. Het heeft de voordelen van een wegband in 4x4-versie. De LATITUDE CROSS-band is uitgerust met vele technologieën die hem bijzonder geschikt maken als « off-roadband ». In de eerste plaats de « Terrain-Proof » technologie, die het resultaat is van Michelin's expertise op het gebied van civiele techniek en die betrekking heeft op de samenstelling van de band zelf. De band biedt weerstand tegen de grote oneffenheden van de ondergrond en tegen de elementen waaruit ze bestaan (rotsachtige wegen of wegen met een hoge welvaartsgraad). Dan is er nog de « Mud Catcher Tread Design » technologie die een onfeilbare trekkracht biedt. Ongeacht de consistentie van de grond, of deze nu meer of minder los of glad is, het proces laat de beweging van de band toe, deze laatste blijft permanent in contact. Het is een technologie die een onfeilbare trekkracht biedt. Ook hier heeft Michelin gedacht aan het design van de « off-roadband » waarvan de vorm en de vele randen van de structuur een zeer hoge grip en een agressief contact met de grond mogelijk maken. De LATITUDE CROSS-bandis verkrijgbaar in diameters van 15’’ tot 18’’, breedtes van 185mm tot 265mm en beschikbare hoogtes van 50% tot 100% van zijn breedte.
Sterke punten
- Uitgerust met hoogwaardige technologie « off-road »
- Geluidscomfort van een wegband
- Geschikt voor een grote verscheidenheid aan bodems
Het advies van Midas
Een band die geschikt is voor alle SUV's en die een sportief of soepeler rijgedrag mogelijk maakt, ongeacht de kwaliteit van de weg. De reputatie van het Franse merk en de reputatie van zijn technologische ontwikkelingen blijven betrouwbare argumenten.
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
LATCROSS
Breedte van de band
235
Hoogte van de band
75
Diameter (in inches)
15
Laadindex van de band
109
Snelheidsindex van de band
H
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband