op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

MICHELIN 255/55R19 Y111 LATITUDE SPORT 3 XL B-A-B-71

De sterke punten van dit product :
- Geprezen om zijn dynamisch weggedrag
- Hoog veiligheidsniveau
- Langere levensduur
zomerband
european union flag
ENERG
Michelin
255 55 19 111 Y
C
energy
A
B
B
C
D
E
tire rain
A
A
B
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€224.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
Een « zomerband » die SUV's in staat stelt zeer hoge rijprestaties te leveren. Het zorgt voor een goede reactiviteit op het remmen en versnellen. Hij is voorstander van een sportief rijgedrag. De LATITUDE SPORT 3-band onderscheidt zich vooral door zijn hoog robuustheidsniveau en zijn lange levensduur.
Eigenschappen
Een « high performance » zomerband voor SUV's en 4x4. Het is door het merk ontworpen voor sportief rijgedrag waarbij een goede reactiviteit op trajectvariaties vereist is. De LATITUDE SPORT 3-band heeft een hoog remvermogen, dat door MICHELIN wordt geschat op 1.6 m minder dan gemiddeld. Het zorgt voor een hoog veiligheidsniveau door dynamisch te reageren op rijopdrachten. De band onderscheidt zich door zijn bijzonder innovatieve rubbersamenstelling. Het bestaat uit de nieuwste generatie elastomeren en is verrijkt met silica waardoor het loopvlak zich goed aan het asfalt kan hechten. De structuur van de band heeft 10% meer groeven dan gemiddeld, wat de afvoer van water vergemakkelijkt. Het is dus een bandstructuur die bevorderlijk is voor een optimaal veiligheidsniveau op nat wegdek. De band is voorzien van een tweelaags karkas waardoor hij bijzonder sterk is. Een SUV-band die verschillende opties heeft, zoals Michelin's « runflat » technologie die het mogelijk maakt om met een lekke band te rijden (ZP), geluiddempingstechnologie (Acoustic) of de versterking van de band met een hogere belastingsindex. Versies alleen mogelijk in bepaalde afmetingen. Zoals alle banden van het merk MICHELIN, heeft de LATITUDE SPORT 3-band een langere levensduur dan het gemiddelde in zijn categorie. Dit is een concreet bewijs van zijn grote robuustheid. De LATITUDE SPORT 3-band is ontworpen voor 100% gebruik op de weg. Het bestaat in diameters van 17'' tot 21'' inch, hoogte 35 tot 65 en breedte 225mm tot 315mm.
Sterke punten
- Geprezen om zijn dynamisch weggedrag
- Hoog veiligheidsniveau
- Langere levensduur
Het advies van Midas
Alle gebruikelijke beloftes van het merk worden ook nagekomen. Of het nu gaat om levensduur of rijkwaliteit. Met LATITUDE SPORT hebben SUV's geschikte en veilige banden voor een sportieve rijgedrag.
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
LATSPORT3
Breedte van de band
255
Hoogte van de band
55
Diameter (in inches)
19
Laadindex van de band
111
Snelheidsindex van de band
Y
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband