OP1-22-tenor3 banners Landingpage desktop nl

MICHELIN 255/70R18 V116 LATITUDE TOUR HP XL LR A-C-A-70

De sterke punten van dit product :
- Groot comfort in de passagiersruimte
- Stabiliteit en stuurprecisie
- Economische benadering van de consumptie
zomerband
european union flag
ENERG
Michelin
255 70 18 116 V
C
energy
A
A
B
C
D
E
tire rain
A
B
C
C
D
E
tire noise70db ABC
Eenheidsprijs :
€244.66
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€20.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Een band die comfort en gemak biedt voor de SUV-bestuurder op de weg. De LATITUDE TOUR HP band biedt uitstekende stabiliteit en wegligging. Het geniet van de knowhow van MICHELIN om de levensduur te verlengen en het brandstofverbruik te beperken
Eigenschappen
De LATITUDE TOUR HP zomerband, ontworpen door Michelin, is uitsluitend bestemd voor de SUV-personenvoertuigen. Het is een band met een zeer goed niveau van veiligheid op nat wegdek volgens tests die in 2005 door een onafhankelijke organisatie zijn uitgevoerd. Deze prestatie is bevestigd dankzij de « STABILIGRIP »- technologie die door het merk is ontwikkeld. Het is een methode die zorgt voor meer comfort en stabiliteit op natte vloeren. De lamellen op de band verhogen de grip. De stijfheid van de band blijft ook op zijn maximum, wat de precieze trajecten en het rijden bevordert. De stabiliteit is zodanig dat het gevoel van trillingen in het passagiersruimte zeer laag blijft. De band heeft de « Rigid Deformable » architectuur. Deze techniek maakt het mogelijk om een stijve band te hebben die zich tegelijkertijd kan aanpassen aan een maximale hoeveelheid wegdek wanneer deze in contact komt met de band. De grippunten zijn optimaal. Dit zorgt voor een gelijkmatige slijtage en verlengt de levensduur. De LATITUDE TOUR HP-band biedt ook een economische oplossing omdat het een bijzonder duurzame band is. Hij heeft een langere levensduur van gemiddeld minstens 20 000km en wordt minder snel vervangen dan andere banden in zijn categorie. Dit is een troef van het merk MICHELIN zelf. Met de LATITUDE TOUR HP-band, belooft Michelin een comfortabele rijervaring. Een zeer laag geluidsniveau dat varieert tussen 68dB en 71dB afhankelijk van de grootte van de gekozen band. De MICHELIN LATITUDE TOUR HP-band bestaat in meerdere afmetingen : in breedtes 215mm tot 295mm, in diameters R16’’ tot R21’’ en in variabele hoogtes van 40% tot 70% van zijn breedte.
Sterke punten
- Groot comfort in de passagiersruimte
- Stabiliteit en stuurprecisie
- Economische benadering van de consumptie
Het advies van Midas
Een band speciaal ontworpen voor SUV's. De LATITUDE TOUR HP-band voldoet correct aan de belangrijkste eisen van deze voertuigen, namelijk: brandstofverbruik en passagierscomfort tijdens het rijden.
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
LATTOURHP
Breedte van de band
255
Hoogte van de band
70
Diameter (in inches)
18
Laadindex van de band
116
Snelheidsindex van de band
V
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband