op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

MICHELIN 305/25R20 Y97 PILOT SPORT 4S XL D-A-B-73

De sterke punten van dit product :
- Perfecte controle over de trajecten
- Optimale grip op droge en natte oppervlakken
- Geïntegreerde geavanceerde technologie
zomerband
european union flag
ENERG
Michelin
305 25 20 97 Y
C
energy
A
B
C
D
D
E
tire rain
A
A
B
C
D
E
tire noise73db ABC
Eenheidsprijs :
€374.35
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
De PILOT SPORT 4S band is de civiele versie van de wedstrijdband. De verschillende technologieën waaruit de band bestaat, zorgen voor een zeer hoge reactiviteit van de band op asfalt en garanderen tegelijkertijd een hoog veiligheidsniveau.
Eigenschappen
De PILOT SPORT 4S « zomerband » is een concentraat van hoogwaardige technologie. Het is de zomerband die veel eigenschappen heeft waardoor het personenauto af en toe op het circuit kan rijden. Hij is erkend als Nr 1 in verschillende gebieden van zijn categorie : bij droog remmen, nat remmen, lange levensduur en rondetijd op droge grond. Het is uitgerust met "Dynamic Response"-technologie, een hybride samenstelling (van nylon en aramidevezels) van de bandengordel. Zo volgt de band bij het rijden de voetafdruk van de grond dankzij de ultra-reactieve structuur. De wegligging is constant, het volgt lijnen en bogen zonder afwijkingen van het traject. De band is ook uitgerust met 2 soorten rubber, met een oppervlak aan de buitenkant dat is ontworpen om te hechten aan droge oppervlakken en een oppervlak aan de binnenkant dat geschikt is om te remmen op een natte ondergrond. Dit is de « BI-COMPOUND » technologie. De grip is optimaal, de band past zich aan de verschillende weersverschillen aan. Michelin heeft bijzondere aandacht besteed aan het design van de band met de « Premium Touch » afwerking, die de zijwand verfraait met een fluweel effect. Trouw aan de beloftes van het merk, heeft de PILOT SPORT 4S-band een langere levensduur van 52 000km (gemiddelde vastgesteld door Michelin, te nuanceren volgens het type rijgedrag). De PILOT SPORT 4S-band is de « prestatieband » van het merk.Het is geschikt voor krachtige personenvoertuigen. Het is verkrijgbaar in diameters van 19'' tot 21'' inch en in verschillende maten.
Sterke punten
- Perfecte controle over de trajecten
- Optimale grip op droge en natte oppervlakken
- Geïntegreerde geavanceerde technologie
Het advies van Midas
Een band met hybride technologie die de enthousiaste bestuurder de mogelijkheid biedt om de sensaties van de circuits te ervaren. Het is de premium band voor sportief rijden. Met de PILOT SPORT 4S band stelt Michelin zijn expertise in de autosport ten dienste van particulieren
Commerciële merk
Michelin
Profiel van de band
PILSP4S
Breedte van de band
305
Hoogte van de band
25
Diameter (in inches)
20
Laadindex van de band
97
Snelheidsindex van de band
Y
XL
Ja
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband