op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

UNIROYAL 205/45R17 V84 RAIN SPORT 3 RFT D-A-B-71

De sterke punten van dit product :
- Uitstekende handling
- Ultra high perfomance band
- SST, SSR technologieën
zomerband
european union flag
ENERG
Uniroyal
205 45 17 84 V
C
energy
A
B
C
D
D
E
tire rain
A
A
B
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€140.75
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Een sportieve band, uitgerust met de hoogste technologieën van het merk « anti regen », die uitzonderlijke grip biedt op nat wegdek. Deze zomerband is verkrijgbaar in een groot aantal maten voor alle personenwagens.
Eigenschappen
De RainSport 3 is een zomerband, ontworpen door UNIROYAL voor personenvoertuigen, SUV’s en 4x4. Het gespecialiseerde merk voor regenbanden heeft het beste van zijn technologieën samengebracht in de RainSport3-sportband. Zijn loopvlakstructuur heeft een unieke design en is speciaal ontworpen om de beste voorwaarden te bieden voor wie sportief wil rijden bij regen. De grote longitudinale kanalen zijn excentrisch, gelegen in de buurt van de binnenschouder van de band. Een groter oppervlak wordt dan gevormd door een uitgebreid netwerk van groeven die zorgen voor een zeer efficiënte afvoer van het water. De design van de « snelle curves » versnelt de eliminatie ervan. Daardoor belooft de band uitstekende algemene prestaties bij regenweer. Om dit te doen, beschikt de RAINSPORT 3 band van de SST technologie (Shark Skin Technology) een uniek proces voor het verspreiden van water en het beperken van de risico's van aquaplaning. Geïnspireerd door zijn mariene naamgenoot heeft de band een loopvlakstructuur die de stroming optimaliseert, de waterturbulentie minimaliseert en de snelle waterafvoer in de hand werkt. De vloeibare en gekanaliseerde watercirculatie vermindert de weerstand bij afvoer. Een troef die zorgt voor een optimale grip van de band, een aanzienlijk lager risico op aquaplaning en kortere remwegen op nat wegdek. Het bandenprofiel zorgt ook voor een zo groot mogelijke voetafdruk van de band. Dit zorgt voor een uitzonderlijke wegligging in de bochten. Zeer wendbaar, het biedt een comfortabele rijgedrag. De zijwanden van de band zijn versterkt en voorzien van de « SSR » (Self-Supporting-Runflat) technologie. Deze technologie is een garantie dat je bij een lekke band tot 80 km/u en voor 80 km kan doorrijden. De RAINSPORT 3 is door de vakpers geprezen voor zijn bekwaamheid op nat wegdek. Hij kreeg klasse « A » op het EU-bandenlabel voor grip op nat wegdek ongeacht de gekozen maat. Hij is verkrijgbaar in verschillende diameters, van R14’’ tot R21’’ en in breedtes van 185mm tot 295mm. Onder meer de mogelijkheid om extra belastingsversterking (XL) en / of velgbescherming (FR) aan te bieden.
Sterke punten
- Uitstekende handling
- Ultra high perfomance band
- SST, SSR technologieën
Het advies van Midas
De RainSport 3 band van UDe RainSport 3 band van UNIROYAL is perfect geschikt voor sportief of nerveus rijgedrag of voor standaard tot krachtige auto's. Hier biedt het merk een band aan die zijn reputatie als de beste regenbandenfabrikant waarmaakt.
Commerciële merk
Uniroyal
Profiel van de band
RAINSP3
Breedte van de band
205
Hoogte van de band
45
Diameter (in inches)
17
Laadindex van de band
84
Snelheidsindex van de band
V
XL
Nee
Runflat
Ja
Seizoen
zomerband