op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

UNIROYAL 225/75R16 R121/120 RAIN MAX 3 C-B-B-72

De sterke punten van dit product :
- Goede levensduur in kilometers
- Economische brandstofverbruik
- Goede grip op nat wegdek
zomerband
european union flag
ENERG
Uniroyal
225 75 16 121/120 R
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
B
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€158.67
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Een zomerband voor professionele voertuigen of campers. De UNIROYAL RainMax 3-band biedt veiligheid en comfort, vooral bij nat weer. Het is ook een economische en duurzame band.
Eigenschappen
De RAINMAX 3 is een zomerband ontworpen door UNIROYAL voor bestelwagens, zware bedrijfsvoertuigen en/of campings cars. UNIROYAL is een merk van de Continental groep, gespecialiseerd in het ontwerp van « regenband ». De loopvlakstructuur is ontworpen om de beste bescherming tegen aquaplaning te bieden. De 3 brede longitudinale kanalen zijn omgeven door rubberen stroken die speciaal zijn gevormd om het water af te voeren. Het circuleert snel binnen het groevennetwerk en wordt door meerdere stromen geëvacueerd. Het water wordt efficiënt genoeg afgevoerd om bij regenachtig met een geruststellende gevoel te rijden. De RainMax 3 band vermindert het risico op aquaplaning en heeft relatief korte remafstanden op nat wegdek. Het kreeg een « B »-score wat betreft de grip op nat wegdek, ongeacht de gekozen bandenmaat. De RainMax3 band is een economische totaaloplossing voor professionelen. Dankzij de innovatieve loopvlakgeometrie van de rubbersculptuur, heeft de band een lagere rolweerstand en gaat slijtage tegen. De verbeterde loopvlakgeometrie met stabiele profielblokken en groterevoetafdruk staan borg voor een langere levensduur. De nieuwe vlakkebancontour en geoptimaliseerde loopvlakstabiliteit beperken het brandstofverbruik. Het loopvlak draagt ook bij aan uitzonderlijke rijeigenschappen. Het is een goed uitgebalanceerde band die zorgt voor een aangename rijplezier. De Rain Max 3 band is verkrijgbaar in verschillende maten. Hij is beschikbaar in 3 diameters (van R14’’ tot R16’’) en in breedtes 195mm tot 235mm.
Sterke punten
- Goede levensduur in kilometers
- Economische brandstofverbruik
- Goede grip op nat wegdek
Het advies van Midas
Ongetwijfeld een band die interessante argumenten heeft voor een aannemer. Het is een garantie voor economische prestaties dankzij de goede weerstand en de lange levensduur. Daarbij komt de expertise van UNIROYAL om water af te voeren en de grip van de band te optimaliseren.
Commerciële merk
Uniroyal
Profiel van de band
RAINMAX3
Breedte van de band
225
Hoogte van de band
75
Diameter (in inches)
16
Laadindex van de band
121/120
Snelheidsindex van de band
R
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband