Vervanging van de batterij


Je autobatterij heeft verschillende functies :


  • De autobatterij levert de noodzakelijke energie voor het starten en voor de ontsteking, in alle weersomstandigheden.
  • Ze zorgt voor de permanente voeding van de verschillende elektronische componenten van de wagen (GPS, boordcomputer, alarm, enz.).
  • Ze ondersteunt de alternator wanneer de motor minder energie levert (bijvoorbeeld in geval van een file).


Ons gamma autobatterijen


Midas heeft 2 merken geselecteerd, in functie van je wagengebruik en budget.Midas ORIGIN'ALL batterijen

Levert je scherp geprijsde topkwaliteit, 100% recycleerbaar. De producten van het gamma Midas ORIGIN’ALL hebben dezelfde kenmerken als die van de meest toonaangevende merken, en overstijgen soms zelfs de normen van de constructeurs. Bovendien staan bij al deze producten kwaliteit en ecologisch concept voorop. Controleer de compatibiliteit met je voertuig bij je Midas garage.
Varta-batterijen

Een staaltje toonaangevende Duitse spitstechnologie, op en top betrouwbaar.


AGM Batterijen (Absorbent Glass Mat)

Dit zijn de ideale batterijen voor de recente voertuigen uitgerust met het Start&Stop systeem met terugwinning van remenergie. Deze batterijen zijn meer geschikt voor recente voertuigen die uitgerust zijn met tal van elektronische elementen. 

De AGM technologie maakt het mogelijk om het batterijzuur vast te houden en zorgt voor een ideaal contact tussen de platen en het elektrolyt. Het ontwerp van deze batterijen voorkomt lekkage zelfs in het geval van een breuk. Er geldt een waarborg van 2 jaar op batterijen en 3 jaar op het gamma Midas ORIGIN'ALL batterijen (uitgesloten bij niet-conform gebruik, gebrek aan onderhoud, vernieling ten gevolge van een ongeval of defect aan de elektrische stroomkring van het voertuig).


Het professioneel advies van de Midas vakman


Ontdek onze verschillende deskundige tips om je batterij op de beste manier te verzorgen.