VERVANGEN VAN REMSCHIJVEN EN -BLOKKEN


Remblokken en -schijven zijn essentiële elementen voor je veiligheid. Behoud de controle over je wagen en blijf op elk moment veilig achter het stuur: laat je remmen regelmatig op slijtage nakijken door je vakman.


Het remsysteem van een voertuig bestaat uit drie complementaire onderdelen: schijven, remblokken en remvloeistof. Door het indrukken van het rempedaal worden de remblokken tegen de roterende schijf gedrukt. De remvloeistof brengt de remkracht over op de verschillende onderdelen van het systeem.


Ons productgamma
Je krijgt 2 jaar of 30 000 km garantie op remblokken. Je krijgt 2 jaar garantie op remschijven.


Midas gebruikt ook onderdelen van de merken Ferodo, Brembo en TRW.


MIDAS ORIGIN'ALL


De voordelen van Midas ORIGIN'ALL remblokken en -schijven, onderdelen van kwaliteit van Midas.


  • Kortere remafstand
  • Geluidsvermindering
  • Hogere duurzaamheid
  • Verbeterde levensduur remschijven
  • Beperkte ecologisch voetafdrukAl meer dan 10 jaar ontwikkelt Midas haar eigen gamma producten. De producten van het gamma ORIGIN’ALL hebben dezelfde kenmerken als die van de meest toonaangevende merken. Soms overstijgen ze zelfs de normen van de constructeurs. Bovendien staan bij al deze producten kwaliteit en ecologisch concept voorop.


Midas kiezen voor deze prestatie is de zekerheid van topkwaliteit onderdelen, voor veiligheid zonder compromissen.


Advies van de Midas-vakman


Lees al onze deskundige adviezen om alles te weten te komen over je remsysteem, van slijtageverschijnselen tot hoe vaak je het moet controleren en vervangen.