Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas GENTBRUGGE

store-picture
Midas GENTBRUGGE
Gentbruggestraat 167B
9040 Sint-Amandsberg
Openingsuren
Open van 08:00 tot 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.2
/5
90 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Diensten in deze garage

Vervangwagen
Elektrische fietsen

Prestaties in deze garage

Diagnose per mail

Maak kennis met het team

store-picture
shop-teampicture Farhad
Garageverantwoordelijke GENTBRUGGE
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

Uitbater was niet erg professioneel, maar wel vriendelijk en behulpzaam. Niet overwogen (bestuderen, overleggen) om de band te herstellen, al was het maar uit milieuvriendelijke overweging. Toen de nieuwe banden er al op waren, werd dit op mijn vraag bestudeerd.
Gewoon een goede garage
Bij het ophalen waren er nieuwe defecten die er voorheen niet waren, na dat opgemerkt te hebben werd daar niets meer aan gedaan. Ik heb na reparatie gewoon nieuwe defecten.
Wel jammer dat de gegevens van de wagen op mijn factuur niet overeenkomen met mijn wagen. Ja, het is een Partner Tepee, maar nee, het is geen diesel meer, hij werd niet ingeschreven in 2013 maar in 2017. Het is, met andere woorden, een andere wagen. Ik moest dus geen onderhoud voor wagens van 5 tot 10 jaar krijgen.
Sympathieke gasten en verwittigen da er een meer kost was
Vriendelijk onthaal, duidelijke uitleg en onmiddellijke oplossing. Top service!
Je kon enkel met bancontact betalen. Het was een groot bedrag dat ik met Visa wou betalen. De verkoper zond metm richting een bank om geld. Op een snikhete dag lang moeten wandelen vooraleer ik één tegenkwam. Misschien iets voor in de toekomst om ook visa te kunnen ontvangen?
Perfecte service en vriendelijkheid. Midas Gentbrugge !
Zie eerder
Ik ben heel blij dat ze mij zo vlug konden helpen. En ze zijn daar heel vriendelijk en ik ben er een paar maanden geleden ook nog om 2 nieuwe banden geweest. Dus ik blijf komen en maar zeker reclame voor de garage van Midas te Gentbrugge. Doe zo verder zou ik zeggen.
10 waardering geplaatst op 19